Τετάρτη, 27 Απρίλιος 2016 19:59

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: «Η συσπείρωση στο β' γύρο έφερε την παραμονή», τονίζει ο Γ. Γρηγορόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού στο β' γύρο, ο Απόλλωνας κατάφερε στο τελευταίο παιχνίδι με το Μεσσηνιακό να κερδίσει και ταυτόχρονα να ανανεώσει την παραμονή του στη Α' τοπική.

Αυτό σημείωσε μιλώντας χθες στο "Notos", ο προπονητής του Απόλλωνα Γιώργος Γρηγορόπουλος: «Πράγματι έγινε μια συσπείρωση στο β' γύρο με πρωτεργάτες τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ομάδας Παναγιώτη και Αρι Χριστόπουλο αντίστοιχα, όπου βάλαμε στόχο να μπορέσουμε να σώσουμε την ομάδα, διορθώνοντας τα λάθη που έγιναν στον α' γύρο με κάποιες μεταγραφές και με κάποια εσωτερικά οργανωτικά θέματα. Με την ευκαιρία θέλω να προσθέσω πως είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμένα που έκλεισα μια 3η σεζόν στον Απόλλωνα και θεωρώ ότι έχω προσφέρει από την πλευρά μου πολλά πράγματα στην ομάδα. Στο σημείο αυτό θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τους παίκτες γιατί τους ζήτησα να κερδίσουν για τον πατέρα μου και στο τέλος μου αφιερώσαν τη νίκη. Και εγώ από την πλευρά μου την αφιερώνω στον πατέρα μου που έφυγε πρόσφατα από ζωή».

«Είχαμε αίσιο τέλος»

Σχετικά με την σωτηρία της ομάδας ο νεαρός προπονητής μας είπε: «Είναι πολύ ευτυχισμένος που είχαμε αίσιο τέλος και η ομάδα κατάφερε να μείνει στην κατηγορία. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, πρώτα απ' όλα τη διοίκηση που ήταν συνέχεια κοντά μας και στήριζε τις προσπάθειας. Τους παίκτες μου που ήταν παλικάρια, πίστεψαν στον εαυτό τους και σε μένα, και έκαναν όλα όσα είπαμε στη διάρκεια της χρονιάς. Ιδιαίτερα μετά τα Χριστούγεννα όπου η ομάδα ενισχύθηκε και καταφέραμε να κάνουμε πορεία πρωταθλήματος συγκεντρώνοντας 24 βαθμούς (όπως και η Πύλος), καθώς επίσης  και τους φιλάθλους μας, που ήταν συνέχεια στο πλευρό μας.

Από εκεί και πέρα ιδιαίτερα ευχαριστώ τους δύο άμεσους συνεργάτες μου τον Παναγιώτη Κουτίβα, που ήμασταν μαζί από την αρχή της φετινής χρονιάς και τον Γιώργο Λουκαρέα που ανέλαβε στα μισά του β' γύρου το πόστο του γενικού αρχηγού.

Τέλος δεν πρέπει να παραβλέψουμε σε καμία περίπτωση τη μεγάλη προσφορά του εξωδιοικητικού παράγοντα Τάκη Βασιλόπουλου.

Για το Μεσσηνιακό

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο προπονητής του Απόλλωνα είχε και δύο λόγια για το Μεσσηνιακό. «Το αγωνιστικό πρόγραμμα και οι καταστάσεις έφεραν τις δύο ιστορικές ομάδες να διεκδικούν την παραμονή τους την τελευταία αγωνιστική», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Ευελπιστώ ο Μεσσηνιακός να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία, γιατί είναι ιστορική ομάδα, με πολλούς μικρούς και ταλαντούχους παίκτες στο δυναμικό της, όπως άλλωστε και εμείς. Μια τέτοια ομάδα αξίζει να βρίσκεται κάπου παραπάνω».

 

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, στη διάρκεια της Μεγάλης εβδομάδας οι παίκτες θα έχουν ρεπό. Από την επόμενη θα δίνει φιλικά παιχνίδια και η φετινή σεζόν θα ολοκληρωθεί στο τέλος Μαΐου.