Τρίτη, 20 Αύγουστος 2013 18:53

Τα φιλικά της Καλαμάτας στην προετοιμασία, δυνατό τεστ με Πανηλειακό

Γράφτηκε από τον
Τα φιλικά της Καλαμάτας στην προετοιμασία, δυνατό τεστ με Πανηλειακό

Η ώρα για το πρώτο φιλικό της "Μαύρης Θύελλας" πλησιάζει. Αύριο στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Ενα παιχνίδι βέβαια που δεν προσφέρεται για πολλά συμπεράσματα, αφού οι "ερυθρόλευκοι" μετέχουν στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Ο Νίκος Κακαλέτρης θα έχει όμως τη δυνατότητα να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα και οι παίκτες την ευκαιρία  να ξεμουδιάσουν από τις συνεχείς προπονήσεις.
Σήμερα μάλιστα το πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα.
Από αύριο όμως η Καλαμάτα θα αρχίσει να μπαίνει στο στάδιο του μονταρίσματος, αφού ακολουθεί σειρά φιλικών παιχνιδιών. Το πιο δυνατό θα δοθεί στις 4 Σεπτεμβρίου με τον Πανηλειακό στον Πύργο (8 το βράδυ), ενώ η τοπική μας ομάδα ενδέχεται να αντιμετωπίσει και την ομάδα Κ-20 του πρωταθλητή Ολυμπιακού.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων είναι:
Σήμερα εντός με Ολυμπιακό Καλαμάτας
25 Αυγούστου εκτός με Παναργειακό
28 Αυγούστου εντός με Σπάρτη
31 Αυγούστου εντός με Παναργειακό
4 Σεπτεμβρίου εκτός με Πανηλειακό
8 Σεπτεμβρίου εντός με Κ-20 Ολυμπιακού(;)
11 Σεπτεμβρίου εκτός με Σπάρτη

Μέσα από τα παραπάνω παιχνίδια ο Ν. Κακαλέτρης θα μπορέσει να κατασταλάξει στον βασικό κορμό για το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Το ρόστερ πάντως δεν έχει κλείσει, αφού εκκρεμεί η απόκτηση τερματοφύλακα, ενώ δοκιμάζεται και ο μέσος Γεωργακόπουλος που αφήνει καλές εντυπώσεις.
Για τη θέση του γκολκίπερ, ήρθε στην Καλαμάτα και δοκιμάζεται ο Ηλίας Διαμαντής. Ο πρώην τερματοφύλακας του Ρούβα συμμετέχει στις προπονήσεις με σκοπό να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ και εντός των ημερών ο Ν. Κακαλέτρης θα κληθεί να αποφασίσει, όπως επίσης και για τον Γεωργακόπουλο.