Τρίτη, 20 Αύγουστος 2013 18:57

Συνεχίζει στον Πάμισο ο Δημητρακόπουλος

Γράφτηκε από τον
Συνεχίζει στον Πάμισο ο Δημητρακόπουλος

Με τα χρώματα του Παμίσου θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Σωτήρης Δημητρακόπουλος. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής συμφώνησε με τον πρόεδρο Γιώργο Πετρουλάκη για την ανανέωση της συνεργασίας του και σήμερα έκανε μάλιστα και την πρώτη του προπόνηση.

Κάτι που αποτελεί επιτυχία για την ομάδα της Μεσσήνης, αφού ο Δημητρακόπουλος είχε δεχτεί προτάσεις από αρκετές ομάδες της Α' τοπικής και φαινόταν ότι θα αποχωρήσει από τους Νησιώτες. Τελικά όμως βρέθηκε η "χρυσή τομή" στο οικονομικό σκέλος και ο παίκτης τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Αργυρόπουλου, ο οποίος έχει μία ακόμα αξιόπιστη λύση για τη μεσοαμυντική γραμμή.
Οι ιθύνοντες ετοιμάζουν πλέον μια ηχηρή μεταγραφή, με την οποία και θα ολοκληρωθεί το ρόστερ. Το όνομα του παίκτη θα ανακοινωθεί εφόσον πέσουν οι υπογραφές, με τους ανθρώπους του Παμίσου να αναφέρουν ότι θα είναι η πιο δυνατή κίνηση του καλοκαιρού.
Αγωνιστικά, χθες έγινε διπλή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης, ενώ σήμερα οι "πράσινοι" θα γυμναστούν μόνο το απόγευμα. Το μόνο πρόβλημα είναι ο Μωράκης που είχε τροχαίο ατύχημα και θα μείνει κάποιες μέρες εκτός δράσης.