Παρασκευή, 29 Απρίλιος 2016 10:36

Γιόρτασε τον τίτλο η Εράνη

Γράφτηκε από τον

 

Το πέρασμα από την Α1 τοπική αποδείχθηκε σύντομο για την Εράνη η οποία κατέκτησε τον τίτλο και τη νέα χρονιά επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου. 

 

Η ομάδα των Φιλιατρών χθες έκανε την φιέστα ανόδου και οι παίκτες της σήκωσαν το κύπελλο του πρωταθλητή το οποίο απονεμήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ Λεωνίδα Οικονομίδη. 

Η φιέστα περιελάμβανε και φιλικό ματς με τον Παναρκαδικό ο οποίος πήρε την νίκη με 3-0.

Στη χθεσινή μέρα γιορτής για την Εράνη βραβεύθηκε ο Νίκος Φρούσσος και ο παίκτης του Παναρκαδικού Δήμος Δήμου ο οποίος είχε παίξει στο παρελθόν στην ομάδα των Φιλιατρών.

Ο Λεωνίδας Οικονομίδης συνεχάρη την Εράνη, τόνισε ότι άξιζε το πρωτάθλημα και ευχήθηκε επιτυχίες στο μέλλον.

Ο αντιδήμαρχος και πρώην πρόεδρος της Εράνης Βασίλης Παπαθεοδοσίου συνεχάρη επίσης ομάδα γιατην επιτυχία της ενώ συμμετείχε και στις απονομές όπως και ο πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Φιλιατρών Χαράλαμπος Καναλουπίτης αλλά και το μέλος της ΕΠΣΜ Αγγελος Γεωργόπουλος. 

Στο χθεσινό ματς ο Δημήτρης Λίτσας ξεκίνησε στην αρχική 11άδα τους Βασίλη Αθανασόπουλο, Νίκο Στριμπάκο, Κανέλο Μιχαλακόπουλο, Λυκούργο Ανδρώνη, Νώντα Φουντά, Χαράλαμπο Κώτσο, Παναγιώτη Ανδρεόπουλο, Ανδρέα Χρονόπουλο, Μάριο Γριβοκωστόπουλο, Κώστα Καραχάλιο, Λυμπέρη Διονυσόπουλο. 

 

Επαιξαν και οι Χρήστος Τσοροβάς, Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, Μπάμπης Γιαννακόπουλος, Πέτρος Καλογερόπουλος, Γιάννης Βενετσανάκος, Αντι Χότι, Γιάννης Καλογερόπουλος, Αντώνης Καλογερόπουλος, Φώτης Νικολακόπουλος, Αθανάσιος Γκίνο, Βασίλης Χίτο.