Παρασκευή, 29 Απρίλιος 2016 12:55

Αβία, Ηρακλής Καλαμάτας και Αστέρας Βαλύρας ελπίζουν σε άνοδο του Τσικλητήρα

Γράφτηκε από τον

 

 

Τα τοπικά πρωταθλήματα τελείωσαν όμως τέσσερις Μεσσηνιακές ομάδες δεν γνωρίζουν ακόμη σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται τη νέα αγωνιστική περίοδο...

Η πρώτη από αυτές είναι φυσικά ο πρωταθλητής της Α' τοπικής Τσικλητήρας Πύλου, ο οποίος στις Μαίου ξεκινά την προσπάθεια του στα μπαράζ με στόχο την άνοδο στην Γ' εθνική. Από το αν θα τα καταφέρει θα εξαρτηθεί η τύχη τριών ακόμη ομάδων.

Συγκεκριμένα, στην Α' τοπική το αν θα ανέβει ή όχι η Πύλος δεν επηρεάζει τις θέσεις του υποβιβασμού. 

Στην Α1 τοπική όμως υπάρχουν δύο ομάδες που περιμένουν πως και πως την άνοδο του Τσικλητήρα. Η πρώτη είναι η ΑΕ Αβίας η οποία έχει πάρει την τρίτη θέση και θα ανέβει στην Α' τοπική μόνο αν η Πύλος ανέβει στην Γ' εθνική. Σε διαφορετική περίπτωση, θα παραμείνει στην Α1 τοπική.

Η δεύτερη ομάδα είναι ο Ηρακλής Καλαμάτας ο οποίος θα μείνει στην Α1 τοπική μόνο αν η Πύλος ανέβει στην Γ' εθνική. Αν δεν τα καταφέρει ο Τσικλητήρας, ο Ηρακλής θα υποβιβαστεί στην Β' τοπική. 

Στην Β' τοπική το αν θα ανέβει ή όχι η Πύλος δεν επηρεάζει τις θέσεις ανόδου και υποβιβασμού. 

Στην Γ' τοπική, ο χαμένος του μπαράζ των δευτεραθλητών είναι ο Αστέρας Βαλύρας, ο οποίος περιμένει άνοδο του Τσικλητήρα ώστε να πάρει και αυτός το τέταρτο εισιτήριο για την Β' τοπική. Διαφορετικά θα παραμείνει στην Γ' τοπική. 

 

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ