Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013 19:54

Ξεκίνησε προετοιμασία η Μεθώνη

Γράφτηκε από τον


Την προετοιμασία της για το νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής ξεκίνησε τη Δευτέρα η Μεθώνη. Η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Βλαχόγιαννη έγινε στο γήπεδο της ομάδας, όπου παρευρέθηκαν και αρκετοί φίλαθλοι και φυσικά η διοίκηση με επικεφαλής τον Ηρακλή Μιχελή.  Παρόντες και οι Μαρκαναστασάκης, Παρασκευόπουλος, Γουμενάκης, Τρίτον, Καλογερόπουλος και Ψαλίδας.


Τα νέα πρόσωπα στην "πρώτη" ήταν οι Φραγκίσκος Κεράνης, Πέτρος Μπούρδος και  Κώστας Μιχλόπουλος, καθώς και οι Γιάννης Τσατάς και Θανάσης Μουδάκης που προωθήθηκαν από την παιδική ομάδα. Από πέρυσι συνεχίζουν οι
Νώντας Κανελλόπουλος, Κώστας Ψυχάρης, Πέτρος Καλογερόπουλος, Γιάννης Κοτσίρης, Ερβις Τζεμάλι, Παναγιώτης Λίγγρης, Δημήτρης Λύσσαρης, Φίλιππος Μπάλλας, Φώτης Καραγλάνης, Ηλίας Κοτσίρης, Κυριάκος Λυμπερόπουλος, Νίκος Νικολόπουλος, Γιώργος Παυλόγιαννης, Παναγιώτης Τρυφωνόπουλος, Βασίλης Παρασκευόπουλος, Δημήτρης Παππάς και Νίκος Μπάμπαλης.
Ο μοναδικός που απουσίαζε είναι ο Ρομπέρτο Κόσοβα που βρίσκεται στο εξωτερικό, ενώ από πέρυσι έχει αποχωρήσει μόνο ο Νικήτας Κουπούζος.
Γι' αυτό και ο Παναγιώτης Βλαχόγιαννης αισιοδοξεί ότι η νέα σεζόν θα είναι καλύτερη από την περσινή.
"Στόχος είναι η άνετη παραμονή στην Α' τοπική. Θέλουμε να πάρουμε γρήγορα τους βαθμούς που χρειάζονται ώστε να μην αγχωθούμε από πέρυσι. Θέλουμε επίσης να αξιοποιήσουμε τα μικρά παιδιά που υπάρχουν στο ρόστερ. Αυτό άλλωστε πρέπει να είναι το σκεπτικό για κάθε ερασιτεχνικό σωματείο. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο που θα το χαίρονται όλοι. Η ομάδα κράτησε το βασικό κορμό και ενισχύθηκε με ορισμένες ποιοτικούς παίκτες και πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα", λέει ο νεαρός προπονητής της Μεθώνης που συνεχίζει για 4η χρονιά στον πάγκο.
Αγωνιστικά, οι προπονήσεις αυτή την εβδομάδα είναι καθημερινές και ίσως την Κυριακή δοθεί το πρώτο φιλικό αν βρεθεί αντίπαλος, ενώ σκοπός είναι να γίνει ένα ακόμα τεστ την προσεχή Τετάρτη.