Τρίτη, 20 Αύγουστος 2013 21:35

Με ΠΑΟΚ αρχίζει το Champions League στη Δημόσια Τηλεόραση

Γράφτηκε από τον
Με ΠΑΟΚ αρχίζει το Champions League στη Δημόσια Τηλεόραση

Μεγάλη ημέρα είναι η Τετάρτη για το μεταβατικό φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης αφού ξεκινά η πρώτη ενημερωτική εκπομπή.

 

Στο νέο πρόγραμμα της ΔΤ περιλαμβάνεται και η μετάδοση του σπουδαιότερου παιχνιδιού του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Γερμανική Σάλκε και τον ΠΑΟΚ είναι μονάχα το πρώτο «πιάτο» του αθλητικού μενού αφού στη συνέχεια θα μεταδοθούν εκτεταμένα στιγμιότυπα από το ματς Φενέρμπαχτσε – Άρσεναλ.

Παρουσιαστές στην πρώτη εκπομπή της ΔΤ σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι δύο πρόσωπα γνώριμα.

Ο Γιάννης Τρουπής, που κάλυπτε το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας στην ΕΡΤ και η Οντίν Λιναρδάτου, υπεύθυνη του τμήματος των διεθνών, επίσης, στην ΕΡΤ.

Στην πρώτη ενημερωτική εκπομπή του μεταβατικού φορέα, που θα διαρκέσει από τις 8 έως τις 10 το πρωί, αναμένεται να εμφανιστούν για πρώτη φορά και ορισμένοι από τους δημοσιογράφους που θα εργάζονται για λογαριασμό της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Η ημερομηνία που επελέγη για να γίνει η πρεμιέρα της ενημερωτικής εκπομπής, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού χθες, Δευτέρα, η EBU ανακοίνωσε ότι στις 21 Αυγούστου θα διακόψει τη μετάδοση μέσω live streaming του ραδιοτηλεοπτικού προγράμματος που εκπέμπουν οι απολυμένοι της ΕΡΤ, οι οποίοι παραμένουν στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, αλλά και στους υπόλοιπους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της ΕΡΑ ανά την επικράτεια.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι αυτή την εβδομάδα δεν πρόκειται να προβληθούν δελτία ειδήσεων στη Δημόσια Τηλεόραση, αφού το μεταβατικό σχήμα δεν έχει στελεχωθεί ακόμη από ανθρώπους όλων των ειδικοτήτων.

Την ίδια ώρα, σε εκκρεμότητα παραμένει η πρόσληψη με δίμηνες συμβάσεις των 577 ατόμων που ανακοινώθηκε ότι αναδείχτηκαν πρώτοι στον διαγωνισμό για το μεταβατικό σχήμα, αφού προέκυψαν ενστάσεις αναφορικά με τη μοριοδότηση τους.

 

Πηγή: paraskhnio.gr


 

 

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ