Τρίτη, 03 Μάιος 2016 20:20

Μιγκέλ Πέδρο: "Νομίζαμε ότι θα μας βοηθούσε ο Ολυμπιακός"

Γράφτηκε από τον

Την πεποίθησή του ότι πίσω από το πλάνο για την άνοδο της Παναχαϊκής στη Super League ήταν ο Ολυμπιακός εξέφρασε ο Πορτογάλος χαφ, Μιγκέλ Πέδρο, σε συνέντευξή του σε ΜΜΕ της χώρας του.

Για την εφετινή του εμπειρία στην Παναχαϊκή μίλησε ο Μιγκέλ Πέδρο. Ο Πορτογάλος μέσος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με την ομάδα της Πάτρας στη Football League, ενώ υποστήριξε ότι "νομίζαμε ότι πίσω από το πλάνο για την άνοδο της ομάδας βρισκόταν ο Ολυμπιακός, αλλά τίποτα δεν συνέβη".

Αρχικά ο Ίβηρας μέσος ανέφερε στην ιστοσελίδα zerozero.pt: "Έκανα ένα μεγάλο λάθος στην αρχή της σεζόν. Αγωνίζομαι στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος για μία ομάδα, η οποία είχε στόχο να παλέψει για την άνοδο, αλλά όταν έφτασα διαπίστωσα ότι δεν είχε φιλοδοξίες για τίποτα. Δεν υπήρχε προπονητής, δεν είχε υπήρχε πρόεδρος, κάποιοι παίκτες αποχώρησαν... Είχαμε φτάσει στο σημείο να πιστεύουμε ότι πίσω από το πλάνο της ομάδας να ανέβει κατηγορία ήταν ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα βοηθούσε και θα υποστήριζε την Παναχαϊκή, αλλά τίποτα δεν συνέβη".

Για το γεγονός ότι ο Πέδρο πληρώνεται με εκχώρηση που έχει γίνει από τα τηλεοπτικά έσοδα της ΠΑΕ, σχολίασε:

"Είναι αλήθεια. Το συμβόλαιό μου συνδέεται με τα τηλεοπτικά δικαιώματα και γι' αυτό δεν μπορώ να το λέω. Η διοργανώτρια ουσιαστικά με πληρώνει".

Για το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου ο 32χρονος επεσήμανε:

"Έκανα κάποια καλά παιχνίδια και ξέρω πως ό,τι συνάντησα στην Παναχαϊκή δεν συμβαίνει σε άλλες ελληνικές ομάδες. Καμία τύχη... Το επίπεδο, πάντως, του ποδοσφαίρου είναι πολύ καλό και οι προπονητές κάνουν καλή δουλειά".

Για τις αποφάσεις που πήρε υπογράμμισε:

"Δεν ακολούθησα αυτό που μου έλεγαν τα μέλη της οικογένειάς μου. Εγώ σκέφτηκα τα χρήματα που θα κέρδιζα για να βοηθήσω τα παιδιά και τη γυναίκα μου. Εμπιστεύτηκα, όμως ανθρώπους που δεν έπρεπε".

Η Παναχαϊκή είναι στην 16η θέση της Football League και "παλεύει" να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Πέδρο έχει αγωνιστεί σε 27 παιχνίδια εφέτος και έχει σημειώσει 4 γκολ.

Πηγή: sport24.gr