Τετάρτη, 04 Μάιος 2016 17:43

Κλεισμένος ο Στάθης στον Αστέρα Τρίπολης

Γράφτηκε από τον

Ο Γιάννης Στάθης αναμένεται να αποτελέσει τον δεύτερο ποδοσφαιριστή που θα ανακοινώσει ο Αστέρας μετά τον γκολκίπερ του Πανθρακικού, Γιώργο Αθανασιάδη.

Το μεταγραφικό πλάνο του Αστέρα μετά την αποχώρηση των Λούι, Κιτόκο θέλει τους Αρκάδες να κινούνται για την απόκτηση δυο δεξιών μπακ και ο ένας εξ αυτών έχει βρεθεί και είναι ο Γιάννης Στάθης.

Πληροφορίες από την πιάτσα των μάνατζερ αναφέρουν πως το ενδιαφέρον έχει προχωρήσει και πως πλέον ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είναι "κλεισμένος" από τους Αρκάδες. Μάλιστα τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στην Τρίπολη για να υπογράψει το συμβόλαιο του το οποίο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα έχει διετή διάρκεια. Το θέμα έχει ολοκληρωθεί και απομένουν μόνο οι υπογραφές και η σχετική ανακοίνωση.

Ο Στάθης μαζί με έναν ακόμη μπακ θα παλέψουν για τη θέση του βασικού οπισθοφύλακα τη νέα χρονιά στον Αστέρα με τον Έλληνα άσο να προέρχεται από μια σπουδαία σεζόν και συνάμα με την εμπειρία του αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για τον Μάκη Χάβο.

Ο 29χρονος δεξιός μπακ είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής που έχει συμφωνήσει με τους Αρκάδες μετά τον Γιώργο Αθανασιάδη, τον γκολκίπερ του Πανθρακικού ο οποίος είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε δηλώσεις του από τον Γενάρη πως την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην ομάδα της Τρίπολης.

Οι επόμενοι στόχοι των Αρκάδων

Από εκεί και πέρα πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεταγραφική αναζήτηση του Αστέρα συνεχίζεται και οι θέσεις στους οποίους θέλει ενίσχυση η ομάδα των Αρκάδων έχει ως εξής.

Θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη δεξιού οπισθοφύλακα και ενός στόπερ. Επίσης ψάχνουν παίκτη για κάθε μια από τις τρεις θέσεις της επίθεσης. Αυτές τουλάχιστον είναι οι προτεραιότητες που έχουν θέσει χωρίς να να αποκλείεται και επιπλέον ενίσχυση.

Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι ήδη ο Αστέρας ανακοίνωσε την αποχώρηση επτά ποδοσφαιριστών οι οποίοι πλαισίωναν την αμυντική γραμμή των Αρκάδων.

 

Πηγή: sport24.gr