Κυριακή, 08 Μάιος 2016 19:41

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ -ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-0: Με ήττα είπε αντίο στην Γ' εθνική…

Γράφτηκε από τον
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ -ΚΑΛΑΜΑΤΑ 1-0: Με ήττα είπε αντίο στην Γ' εθνική…

Με ήττα αποχαιρέτησε πριν λίγο στα Μέγαρα την Γ' εθνική η Καλαμάτα. Η Μεσσηνιακή ομάδα γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον τοπικό Βύζαντα και τελείωσε το πρωτάθλημα στην 10η θέση του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής ενώ την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της Μεσσηνίας…

Μια καταστροφική χρονιά ολοκληρώθηκε και τυπικά σε ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες έκλεισαν μια κακή χρονιά.
Ο Βύζαντας πήρε τη νίκη γοήτρου χάρη στο γκολ του Δρίτσα στο 19' ενώ η Καλαμάτα πήγε με μόλις 14 παίκτες στο γήπεδο των Μεγάρων και πλέον το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στην επόμενη μέρα και στην γενική συνέλευση που θα γίνει στο τέλος του μήνα ώστε να φανεί τι μέλλει γενέσθαι για την νέα χρονιά. Στο σημερινό ματς, ο Βύζαντας επικράτησε χάρη στο κοντινό πλασέ του Δρίτσα στο 19' ενώ είχε προηγηθεί σέντρα του Ατματζίδη και λάθος του Παλιούρα, ο οποίος κινήθηκε προς την μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να την συγκρατήσει και αυτή έφτασε στον σκόρερ που πέτυχε από κοντά το 1-0.
Η Καλαμάτα είχε κάποιες καλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως με τον Τορεζάνι ο οποίος στο 12' και το 24' δεν μπόρεσε να σκοράρει από ευνοϊκές θέσεις. Η πιο μεγάλη φάση των Μεσσηνίων ήταν στο 44' και πάλι με τον Τορεζάνι ο οποίος απέτυχε να σκοράρει από κοντά, μετά από πάσα του Καλαντζή.
Η Καλαμάτα είχε την κατοχή στο β' ημίχρονο, είχε κάποιες απειλητικές στιγμές χωρίς όμως να φτάσει στο γκολ, ενώ ο Βύζαντας θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα του στο 70' όταν ο Μεϊμαρίδης νικήθηκε από τον Παλιούρα.
Διαιτητής ήταν ο Μπαϊρακτάρης και βοηθοί οι Κολιάκος, Τσολακίδης (Αθηνών).
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Αρχοντάκης, Πανταζής (46' Κολιόπουλος), Ράππας, Βουρνάζος, Μακρής (58' Σταυρόπουλος), Ατματζίδης, Μαυρονάσος, Παιδάκης (46' Αλεβίζος), Μεϊμαρίδης, Κλωναρης, Δρίτσας.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Παλιούρας, Γαλανόπουλος, Λιόλιος, Οδεμισιώτης (65' Ραχίμ), Τσόπελας, Τσιμικλής, Γκίνο, Οττα (46' Ρήγας), Καλαντζής, Κακαλής, Τορεζάνι.