Δευτέρα, 09 Μάιος 2016 13:58

Ο Πανηλειακός νικητής στο 1ο τουρνουά ακαδημιών στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

 

Η ομάδα του Πανηλειακού πήρε την πρώτη θέση στο Kyparissia football cup, που με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στην Κυπαρισσία και  διοργάνωσε ο Φορέας Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας σε συνεργασία με τον Α.Ο. Κυπαρισσίας.

Ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά  που συμμετείχαν αθλητές μέχρι 16 χρονών και έλαβαν μέρος οι ομάδες: Αίαντας Καλαμάτας, Ηρακλής Καλαμάτας, Πατίστα, ΑΟ Ολυμπιακός Ζαχάρως, Πανηλειακός, Κυπαρισσία.

Στα πλαίσια του τουρνουά απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα, εκ μέρους του Δήμου Τριφυλίας από τον πρόεδρος του Φορέα Ζαχαρία Κανελλόπουλο, στον Βασίλη Παπαγεωργίου το νεαρό ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες και την ομάδα του ΑΟ Κυπαρισσίας και πλέον ανήκει στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Όσον αφορά το αθλητικό κομμάτι οι νεαροί ποδοσφαιριστές έδειξαν το ταλέντο τους στο γήπεδο και στον τελικό έφτασαν οι ομάδες της Κυπαρισσίας και του Πανηλειακού, όπου η ομάδα του Πανηλειακού επικράτησε με σκορ  3-0. Την τρίτη θέση στο τουρνουά κατέλαβε η ομάδα του ΑΟ Αίαντα Καλαμάτας.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο πρόεδρος του Φορέα του Δήμου Τριφυλίας Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Λεωνίδα Οικονομίδης και ο πρόεδρος του ΑΟ Κυπαρισσίας Γιώργος Φωτεινός , οι οποίοι και απένειμαν τα κύπελλα και τα μετάλλια μαζί με την αντιδήμαρχο Μαρία Πανουσιοπούλου.

 

Κ.Μπ.