Τρίτη, 10 Μάιος 2016 13:13

ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σήκωσε το κύπελλο η ομάδα των προπαίδων

Γράφτηκε από τον

 

Το κύπελλο του πρωταθλητή για την κατάκτηση του τίτλου στο 2ο όμιλο του προπαιδικού πρωταθλήματος απένειμε το Σάββατο η ΕΠΣΜ στη Δόξα Καλαμάτας.

Πριν την τελετή της στέψης πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο "Παναγιώτης Μπαχράμης", φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στις ομάδες προπαίδων της Δόξας αντιμετώπισε και της Ακαδημίας Πάμισος. Η Καλαματιανή ομάδα επικράτησε με 2-1, χάρις σε γκολ που σημείωσαν στο 46' ο Χόγκελ με σουτ μέσα από την περιοχή (1-1) και Σερπάνος με ψηλοκρεμαστό σουτ από τη γραμμή σχεδόν της μεγάλης περιοχής (2-1).  Το σκορ είχε ανοίξει η ομάδα της Μεσσήνης στο 25' με διαγώνιο σουτ του Τσιλιβή. Το σκορ περνάει σε δεύτερη μοίρα, αφού ήταν φιλικό ματς και οι προπονητές των δύο ομάδων Παναγιώτης Πεφάνης της Δόξας και Βασίλης Αλεβίζος της Ακαδημίας Πάμισος, χρησιμοποίησαν όλα τα παιδιά που είχαν στη διάθεση του και τους δόθηκε η δυνατότητα να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για το αγωνιστικό τους πρόσωπο.

Χρέη διαιτητή έκανε ο προπονητής των ομάδων προτζούνιορ και τζούνιορ της Δόξας Κυριάκος Γκουζούνας.

ΔΟΞΑ: Φίλιππος Γκούζος, Θανάσης Σακκάς, Ελβιν Χαλίλι, Βασίλης Κάτσος, Χρήστος Νικολακέας, Χρήστος Διονυσόπουλος, Ηλίας Κρέπης, Παναγιώτης Λυμπερόπουλος, Παναγιώτης Σερπάνος, Παναγιώτης Οικονομέας, Παναγιώτης Χόγκελ. Στον πάγκο ήταν οι Κώστας Δούνιας, Θανάσης Κουράφας, Οδυσσέας Ψαρρέας, Σπύρος Ελισέου, Αγησίλαος Θούας, Παναγιώτης Αβράμης, Ηλίας Λυμπερόπουλος.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΜΙΣΟΣ: Ηλίας Βλάχος, Μανώλης Μπορμπότσι, Στέφανος Φράγκος, Ανδρέας Μυστριώτης, Σωτήρης Παπαγεωργακόπουλος, Σταύρος Δημητρακόπουλος, Γιάννης Γιαννόπουλος, Γιώργος Τσιλιβής, Ευθύμης Βλάχος, Κλέϊβι Ντίσα, Γιώργος Στασινόπουλος. Στον πάγκο ήταν οι Νικήτας Καττής, Αντώνης Αντωνόπουλος, Κώστας Παπαγεωργακόπουλος, Δημήτρης Ντόγκας, Αποστόλης Γκάργκουλας, Βασίλης Γέρουλας. 

Τιμητική πλακέτα, βράβευση και απονομή του κυπέλλου

Αμέσως μετά τον αγώνα σε μια λιτή τελετή η διοίκηση της Δόξας απένειμε τιμητική πλακέτα στο γιο του Χρήστου Πλάγου, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Ο Χρήστος Πλάγος είχε διατελέσει προπονητής στις ομάδες υποδομής της Δόξας και γενικά του άρεσε πολύ να δουλεύει με νεαρά παιδιά και να τα μαθαίνει τα μυστικά του ποδοσφαίρου. Ακολούθησε η βράβευση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πλέον προπονητή των μικτών ομάδων της ΕΠΣΜ, Παναγιώτη Δρούγα για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

 

Στη συνέχεια ο Βασίλης Πολίτης μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΜ, απένειμε τα μετάλλια και το κύπελλο του πρωταθλητή στους ποδοσφαιριστές της Δόξας.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ