Τετάρτη, 11 Μάιος 2016 11:16

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": "Κάτι... άλλο είχε γίνει για να φθάσουμε σε αυτό το σκορ", λέει ο Καλαντζής για το 7-0 από Σπάρτη

Γράφτηκε από τον

 

Το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής μπορεί να τελείωσε, αλλά κάποια γεγονότα δεν θα ξεχαστούν ποτέ για τους φιλάθλους της "Μαύρης Θύελλας", με σημαντικότερο όλων το ντροπιαστικό υποβιβασμό μετά από 35 χρόνια στην Α' τοπική.

Μια ακόμα μαύρη σελίδα στην ιστορία της Καλαμάτας ήταν όμως και η ήττα με 7-0 από την πρωταθλήτρια Σπάρτη, με την οποία οριστικοποιήθηκε και μαθηματικά ο υποβιβασμός. 

Ο Χρήστος Καλαντζής με δηλώσεις του στο "Notosport" αφήνει όμως υπονοούμενα για συμπαίκτες του, λέγοντας ότι έγιναν περίεργα πράγματα στη Σπάρτη και το σκορ δεν είναι φυσιολογικό. Ο έμπειρος επιθετικός της "Μαύρης Θύελλας" δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτή η συντριβή ήρθε λόγω της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων. 

"Το ματς της Σπάρτης ήταν πολύ περίεργο. Η συμπεριφορά ορισμένων παικτών δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Και προφανώς κάτι άλλο είχε γίνει για να φθάσουμε σε αυτό το σκορ", λέει αρχικά ο Χρ. Καλαντζής και προσθέτει: "Δύο πράγματα κατά την άποψη μου συμβαίνουν. Το ένα είναι να υπήρχε επαφή από κάποιους σε κάποιους παίκτες (σ.σ. αναφέρεται πάντα σε παίκτες της δικής του ομάδας), που δεν θέλω να το πιστεύω. Και το δεύτερο να ήταν παντελώς αδιάφοροι σε βαθμό εξευτελιστικό. Γι' αυτό και προήλθε αυτό το σκορ, το οποίο δεν ήταν μέσα σε αγωνιστικά πλαίσια".

 

Οι παραπάνω δηλώσεις είναι ακόμα μια πληγή στις πολλές φετινές της ομάδας της Καλαμάτας, που πλέον καλείται να κάνει ένα νέο ξεκίνημα ώστε να επιστρέψει άμεσα στις εθνικές κατηγορίες. Το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στη γενική συνέλευση που θα γίνει μάλλον μέσα στο Μάιο και στην οποία θα φανεί αν υπάρχει διάδοχη κατάσταση, με δεδομένο ότι η διοίκηση Ράλλη έχει παραιτηθεί.