Πέμπτη, 22 Αύγουστος 2013 18:54

Αγιασμό έκανε ο Πανθουριακός που ελπίζει σε ολοκλήρωση του γηπέδου το καλοκαίρι του 2014

Γράφτηκε από τον

Οι παίκτες του Πανθουριακού ξεκίνησαν το τρέξιμο την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο χθές το απόγευμα είχαμε την επίσημη έναρξη της σεζόν με τον καθιερωμένο αγιασμό.


Το ραντεβού είχε δοθεί στο γήπεδο της Σπερχογείας, όπου είχαμε τον αγιασμό παρουσία του προέδρου Αγαθοκλή Χριστόπουλου, των μελών της διοίκησης, του προπονητή Κώστα Καρλαύτη και των παλιών και νέων παικτών.
Το παρών έδωσε και το τελευταίο απόκτημα ο Κώστας Φιλανδριανός, ενώ όπως έγινε γνωστό η διοίκηση θα κάνει προσπάθεια να κάνει δύο μεταγραφικές κινήσεις ακόμη.

«Το καλό ποδόσφαιρο
θα φέρει αποτελέσματα»

Ο πρόεδρος της ομάδας Αγαθοκλής Χριστόπουλος οριοθέτησε τους βασικούς στόχους για φέτος: «Είμασταν άτυχοι πέρυσι που δεν ανεβήκαμε. Το λέω αυτό γιατί μετά την διάλυση της Δ' εθνικής έπεσαν πολλές ομάδες και έτσι δεν μπορέσαμε να παίξουμε μπαράζ ανόδου, ως η δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας του ομίλου μας. Σκοπός μας είναι να συνεχίσει η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Αν το καταφέρει αυτό θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Να υπάρχει ηρεμία στους αγώνες, να έχουν υγεία οι αθλητές και να χαίρονται για αυτό που κάνουν. Επιπλέον να κοιτάξουμε να αναδείξουμε τα ταλέντα».

«Το καλοκαίρι του 2014
έτοιμο το γήπεδο της Θουρίας»

Μετά τον αγιασμό του Πανθουριακού που έγινε χθές στο γήπεδο της Σπερχογείας, ο πρόεδρος Αγαθοκλής Χριστόπουλος έκανε δηλώσεις στα γραφεία της ομάδας στην Θουρία. Αναφέρθηκε στο γήπεδο της Θουρίας και εξέφρασε την πίστη ότι θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι του 2014.
"Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια το μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο. Αυτός βοήθησε ουσιαστικά ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να συνεχιστούν οι εργασίες για την ολοκλήρωση του γηπέδου.
Μακάρι όλος ο κλήρος να μπορεί να κάνει ανάλογες ενέργειες.
Επίσης ευχαριστώ το δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα που βοήθησε να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε στο θέμα του γηπέδου.
Δεν ξέραμε που ανήκε το γήπεδο και μάθαμε τελικά ότι ανήκε στην Ιερά Σύνοδο. Πήραμε θετική εισήγηση για την χρήση του χώρου. Για να προχωρήσουν οι εργασίες περιμένουμε να υπογραφούν τα συμβόλαια για την χρήση του χώρου για να ξεκινήσουμε την κατασκευή.
Πριν περίπου ένα μήνα είχα συνάντηση με τεχνικές υπηρεσίες του δήμου για να γίνει μελέτη και να προχωρήσει το έργο.
Υπολογίζουμε ότι στα μέσα του 2014 θα ξεκινήσουν τα έργα, θα ενταχθούν σε πρόγραμμα χρηματοδότησης του δήμου Καλαμάτας και θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι του 2014.
Θέλουμε να κάνουμε ένα γήπεδο αυτοχρηματοδοτούμενο, όπως τόνισα στον κ. Νίκα. Για να γίνει αυτό χρειάζεται να γίνουν κάποια πράγματα.
Πιστεύω ότι ε τρεις μήνες θα γνωρίζουμε περισσότερα για την έναρξη των εργασιών στο γήπεδο
Δεν γίνεται να έχουν γήπεδο όλες οι ομάδες της περιοχής και όχι εμείς. Κάποιοι φταίνε για αυτό και θα βρούμε ποιοι. Θα δούμε με τις τεχνικές υπηρεσίες τον τρόπο που πρέπει να προχωρήσουμε. Αυτά που είχαν γίνει στο παρελθόν στο γήπεδο είναι λίγα μπροστά σε αυτά που θέλουμε εμείς να γίνουν.
Σίγουρα χρειάζεται και η διαπλάτυνση του δρόμου», ανέφερε ο πρόεδρος του Πανθουριακού.