Πέμπτη, 12 Μάιος 2016 00:41

Σαββίδης: «Ας δώσουν το Κύπελλο στον Ολυμπιακό κι εμείς με την ησυχία μας»

Γράφτηκε από τον

Νέα, σφοδρή επίθεση στον Ολυμπιακό, εξαπέλυσε ο Ιβάν Σαββίδης, λίγο μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ στην Τούμπα, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα.

«Δεν έπρεπε να δεχτεί η ΑΕΚ να κατέβει στον τελικό του Κυπέλλου. Να δώσουμε το Κύπελλο στον Ολυμπιακό και να πούμε... γεια σας», είπε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, που έκανε λόγο για «...γυναικεία καπρίτσια», τονίζοντας πως αν γίνει ο τελικός Κυπέλλου θα υποστηρίξει την ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ΕΡΤ:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Κάναμε μια νέα αρχή σήμερα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο και προβληματικό. Υπήρχε ένταση και από τις δύο πλευρές. Δόξα τω Θεώ οι διαιτητές πήραν τον έλεγχο της κατάστασης πλήρως στο δεύτερο ημίχρονο και πήραμε το αποτέλεσμα».

Για το Κύπελλο, ο τελικός του οποίου ακόμη δεν έχει διεξαχθεί: «Για το θέμα του Κυπέλλου τα έχω ξαναπεί. Για εμάς το Κύπελλο έληξε στα ημιτελικά. Θα ήταν λογικό η ΑΕΚ να αρνηθεί να συμμετάσχει στον τελικό. Ας δώσουν το Κύπελλο στον Ολυμπιακό. Εμείς συνεχίζουμε να παίζουμε με την ησυχία μας. Δεν μπορούν να τους τρομοκρατούν όλους με αυτά τα καπρίτσια τα γυναικεία. Η άποψή μου είναι ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να ακολουθήσει το παράδειγμα του ΠΑΟΚ».

Για το αν έχει μιλήσει με τον κ. Μελισσανίδη για αυτό: «Όχι. Δεν μπορώ να επιβάλω την άποψή μου στους άλλους. Ενδεχομένως ο Δημήτρης να σκέφτεται ότι μπορεί να το κερδίσει το Κύπελλο. Εγώ θα είμαι με την ΑΕΚ αν γίνει ο τελικός. Έτσι ανδρικά αν μιλάμε, θα μπορούσαμε να δώσουμε το Κύπελλο στον Ολυμπιακό και να πούμε "γεια σας". Δεν θα αλλάξει τίποτα συστηματικό. Στην αρχή της κάθε σεζόν να παραχωρούμε από την αρχή το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό και οι υπόλοιποι να παίζουμε μεταξύ μας. Εμείς θέλουμε τη γιορτή. Ήταν τραγωδία ότι παίζαμε σήμερα χωρίς κόσμο. Όπως τραγωδία είναι για όλη την Ελλάδα ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει χωρίς κόσμο. Τι να τον κάνουμε αυτόν τον τελικό;».

Για το θέμα του -3 τη νέα σεζόν: «Αυτή είναι η τύχη μας, αυτή είναι η μοίρα μας. Τι; Να μας τρομάξουν με το -3; Δεν θυμάμαι καμία σεζόν που δεν μας έχουν αφαιρέσει βαθμούς. Το πιο σημαντικό είναι ότι δείχνουμε πως μπορούμε να προχωράμε. Αν μιλούσα στρατιωτικά, θα μπορούσα να πω σε όλες τις ελληνικές ομάδες ότι θα πρέπει να στέκονται προσοχή στον ΠΑΟΚ. Τίποτα άλλο δεν χρειάζεται. Τότε θα έχουμε μια τάξη».

Πηγή: sentragoal.gr