Πέμπτη, 12 Μάιος 2016 16:17

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ: Με Θεσσαλονίκη στον ημιτελικό η Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Με τη Θεσσαλονίκη (Τ.Ε.Ε. Κεντρ. Μακεδονίας) θα αναμετρηθεί η Καλαμάτα (Τ.Ε.Ε. Πελοποννήσου) στον ημιτελικό του φάιναλ φορ του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου μηχανικών, το οποίο θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα.

Στον δεύτερο ημιτελικό θα παίξουν η Λάρισα (Τ.Ε.Ε. Δυτικής Θεσσαλίας) με τα Ιωάννινα (Τ.Ε.Ε. Ηπείρου). 

Οι ημιτελικοί, όπως και ο τελικός θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης". Το ματς της διοργανώτριας Καλαμάτας θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου και το άλλο παιχνίδι στις 7.30 μ.μ., ενώ την Κυριακή ο τελικός θα γίνει στις 12 το μεσημέρι και μετά οι απονομές.

 Οι αποστολές θα καταλύσουν στα ξενοδοχεία Φλοίσβος και Haikos, ενώ η διοργανώτρια ομάδα θα δεξιωθεί τις φιλοξενούμενες αποστολές το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο Τριλογία, όπου θα διασυνδεθεί ο αθλητισμός με την επιστημονική γνώση, δίνοντας την ευκαιρία σε συναδέλφους από όλη την Ελλάδα να έρθουν πιο κοντά, ανταλλάσσοντας απόψεις και ιδέες.

Να σημειωθεί ότι η εν λόγω διοργάνωση θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Καλαμάτα. Οι προηγούμενες δύο  έγιναν σε Λάρισα και Γιάννενα  Στο φετινό πρωτάθλημα συμμετείχαν δέκα ομάδες που είχαν χωριστεί σε τρεις ομίλους. Οι πρώτες από κάθε όμιλο πήραν το εισιτήριο για την τελική φάση, ενώ η τετράδα συμπληρώθηκε από την Καλαμάτα που ως διοργανώτρια εξασφάλισε την πρόκριση άνευ παιχνιδιών.

 

Στο πρωτάθλημα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο διπλωματούχοι μηχανικοί, καθώς και πέντε πτυχιούχοι ΤΕΙ. 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ