Παρασκευή, 13 Μάιος 2016 13:22

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ετοιμος για την πρεμιέρα των μπαράζ με Ενωση Λέρνας

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ετοιμος για την πρεμιέρα των μπαράζ με Ενωση Λέρνας

 

Έτοιμος για την πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου στην Γ' εθνική είναι ο Τσικλητήρας Πύλου, ο οποίος την Κυριακή στις 5 μ.μ. θα υποδεχθεί την Ένωση Λέρνας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του ομίλου, στον οποίου συμμετέχουν ακόμη ο Ολυμπιακός Γυθείου και η Δόξα Μεγαλόπολης.

Ο πρωταθλητής Μεσσηνίας θα προσπαθήσει να μπει με το δεξί στους αγώνες μπαράζ, απέναντι στην ομάδα που κατέκτησε τον τίτλο στην Α' τοπική Αργολίδας και εμφανίζεται αρκετά δυνατή. 

Στην Πύλο ο Νίκος Κακαλέτρης βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας για το ματς της Κυριακής και καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με την ομάδα της Αργολίδας. 

Σφυρίζει ο Κορδολαίμης από Αν. Αττική

Διαιτητής του αγώνα της Πύλου θα είναι ο Κορδολαίμης με βοηθούς τους Μηταρη, Δουλγεράκη, όλοι από την Αν. Αττική. 

Στο άλλο ματς του ομίλου, αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό Γυθείου και την Δόξα Μεγαλόπολης, διαιτητής θα είναι ο Δημητρόπουλος με βοηθούς του Πρέντζακ και Τζουροπάνη, όλοι από την Δυτ. Αττική. 

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως Μεσσηνιακό τρίο θα διευθύνει το ματς του ΑΟ Εικοσιμίας με την Αχαϊκή (αγώνας άλλου ομίλου). Διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Μπλάνας και βοηθοί οι Σταύρος Λάμιας και Παναγιώτης Σερεμέτης. 

Όλα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 5 μ.μ. την Κυριακή. Θυμίζουμε ότι θα παίξουν όλοι με όλους σε όλες τις έδρες σε ένα μίνι πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών και οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας που θα προκύψει θα πάρουν το εισιτήριο της ανόδου για την Γ' εθνική.