Κυριακή, 15 Μάιος 2016 11:13

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Ξεκινά η μάχη για τον Τσικλητήρα κόντρα στην Ενωση Λέρνας

Γράφτηκε από τον
ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Ξεκινά η μάχη για τον Τσικλητήρα κόντρα στην Ενωση Λέρνας

 

Ο Τσικλητήρας Πύλου έγραψε φέτος ιστορία κατακτώντας το πρωτάθλημα στη Μεσσηνία, ενώ κράτησε για δεύτερη χρονιά και το κύπελλο. Η όρεξη όμως δεν σταματά εδώ, αφού έχει μπροστά του την μεγαλύτερη πρόκληση, που δεν είναι άλλη από την άνοδο στη Γ' εθνική. 

Οι νταμπλούχοι Μεσσηνίας ρίχνονται σήμερα στη μάχη των μπαράζ, με την ελπίδα ότι θα είναι η μοναδική ομάδα του νομού που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη Γ' εθνική. Το μίνι αυτό πρωτάθλημα ξεκινά την Κυριακή 15 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 5 Ιουνίου. Ο πρωταθλητής Μεσσηνίας θα αντιμετωπίσει εντός και εκτός έδρας, την πρωταθλήτρια Αργολίδας Ενωση Λέρνας, την πρωταθλήτρια Αρκαδίας Δόξα Μεγαλόπολης και τον πρωταθλητή Λακωνίας Ολυμπιακό Γυθείου. Οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα πάρουν τα δύο εισιτήρια για τη Γ' εθνική.

Πρώτο εμπόδιο για τον Τσικλητήρα είναι η Ενωση Λέρνας, την οποία θα υποδεχτεί αύριο στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο της Πύλου. Εκεί όπου η Μεσσηνιακή ομάδα μετρά μόνο νίκες σε Α' τοπική και κύπελλο και ευελπιστεί ότι θα συνεχίσει το σερί και στα πιο κρίσιμα ματς της σεζόν.

"Περιμένουμε το πρώτο από τα έξι στη σειρά παιχνίδια της ανόδου. Είναι πολύ τιμητικό και πρωτόγνωρο που συμμετέχουμε σε αυτό τον θεσμό. 

Είναι ωραίο να έχεις στόχους. Εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες για την άνοδο. Εχουμε 25%, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες. Είναι ένας ισορροπημένος όμιλος. Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ", λέει στο "Νotosport" ο Νίκος Κακαλέτρης για την πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου.

Ο τεχνικός του Τσικλητήρα ζητά στη συνέχεια από τον κόσμο να δώσει βροντερό "παρών": "Είμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να ενισχύσει την έντιμη προσπάθειά μας". Η προετοιμασία για την Ενωση Λέρνας θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα με χαλάρωμα στο γήπεδο της Πύλου. Μοναδικό ερωτηματικό ο Θύμιος Νάτσης, ο οποίος δεν έχει ακόμα αποθεραπευτεί και πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί. 

Στο άλλο της πρεμιέρας του 13ου ομίλου, θα αναμετρηθούν την Κυριακή στις 5 το απόγευμα ο Ολυμπιακός Γυθείου με τη Δόξα Μεγαλόπολης. 

Ενα επίσης αμφίρροπο ζευγάρι, με δεδομένο ότι υπάρχει και το άγχος της πρεμιέρας. 

Το προφίλ της Λέρνας

Η ομάδα της Λέρνας πήρε τον τίτλο στην Αργολίδα έχοντας στον πάγκο τον Δημήτρης Αποστόλου. Είχε μια ομάδα με πολυφωνία στην επίθεση καθώς 17 παίκτες της κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ο Σαρρής ήταν πρώτος σκόρερ με 12 γκολ ενώ σημαντική βοήθεια στο σκοράρισμα πρόσθεσαν οι Β. Κατσίρης με 11 γκολ, Καραγκούνης με 10 γκολ, Κιρβαλίτζε με 9 γκολ, ενώ Κοσμάς με 7 γκολ, Ζίου με 6 γκολ και Αποστόλου, Γιάννου που είχαν από 5 γκολ. Οκτώ παίκτες δηλαδή είχαν αρκετά συχνή επαφή με τα δίχτυα. 

Πρώτος σε συμμετοχές ήταν ο Λαζάρου και ακολούθησαν οι Ι. Διαμαντής, Κιρβαλίτζε, Κατσίρης, Γιάννος, Κατσαούνης, Αν. Διαμαντής, Ζίου, Αντωνιάδης, Β. Κατσίρης, Αποστόλου, Σαρρής, Τσακνάκης, Καραγκούνης. Στηρίχθηκε σε 32 παίκτες, οι 14 που προαναφέρθηκαν όμως αποτέλεσαν τον βασικό κορμό με πάνω από 1500 λεπτά συμμετοχής. 

Πιθανή 11άδα: Κατσαούνης, Γιαν. Διαμαντής, Λαζάρου, Κατσίρης,  Ζίου, Αντωνιάδης, Αν. Διαμαντής, Γιάννος, Κιρβαλίτζε, Κοσμάς, Καραγκούνης.

13ος όμιλος

1η αγωνιστική

Κυριακή 15 Μαΐου 

Τσικλητήρας Πύλου - Ενωση Λέρνας

Κορδολαίμης, Μήταρης, Δουλγεράκης (Αν. Αττική)

Γήπεδο Πύλου, 5 μ.μ.

Ολυμπιακός Γυθείου - Δόξα Μεγαλόπολης

Δημητρόπουλος, Πρέντζας, Τζουροπάνης (Δυτ. Αττική)

Γήπεδο Γυθείου, 5 μ.μ.