Παρασκευή, 23 Αύγουστος 2013 17:30

Με Βιτάλι στη Σπάρτη ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον

Από τη φιλόδοξη και ενισχυμένη Σπάρτη θα φιλοξενηθεί την Κυριακή ο Μεσσηνιακός, στο τέταρτο κατά σειρά φιλικό (ώρα έναρξης 5.30 μ. μ) της προετοιμασίας του. Η αποστολή θα αναχωρήσει μεθαύριο στις 2.30 το μεσημέρι και σ' αυτήν θα είναι ο Μαουρίσιο Βιτάλι.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται από την Πέμπτη στην Καλαμάτα και μετέχει στις προπονήσεις των "πρασίνων". Πρόκειται για έναν επιθετικό με πολύ καλά στοιχεία που όλα δείχνουν ότι θα αποκτηθεί. Ο Βιτάλι θα πάρει την Κυριακή χρόνο συμμετοχής και λογικά από εβδομάδα θα υπογράψει. Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Καλαμάτας ως δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης. Δεν είχε όμως συμμετοχές λόγω ενός τραυματισμού, ενώ έχει παίξει ακόμα στη Μπαρουερί και σε ομάδες του Βελγίου. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής δεν θα είναι πάντως η τελευταία προσθήκη για το Μεσσηνιακό, που κινείται για την απόκτηση του Πάμποε, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή.
Οσον αφορά το φιλικό στη Σπάρτη, δεν θα αγωνιστούν οι Τσουκάλης και Γαβράς που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας. Ο Δημήτρης Τσάκωνας θα μοιράσει το χρόνο συμμετοχής ώστε να δει την αγωνιστική ετοιμότητα όλων των παικτών.