Δευτέρα, 16 Μάιος 2016 15:12

Σ.Δ.Π. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Νέοι διαιτητές με… δίπλωμα στη γιορτή λήξης της σεζόν

Γράφτηκε από τον

 

 

Με την απονομή διπλωμάτων στους νέους διαιτητές, αλλά και την καθιερωμένη γιορτή λήξης ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου η σεζόν για τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο τοπικός σύνδεσμος μαζί με την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΜ, στον προαύλιο χώρο, δίπλα από τα γραφεία του στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ.

Ο πρόεδρος του Σ.Δ.Π.Μ. Νίκος Κοσσάρης άνοιξε την εκδήλωση με σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε προς τους παρευρισκόμενους, τη διοίκηση του Σ.Δ.Π.Μ., την Επιτροπή Διαιτησίας, τους διαιτητές εν ενέργεια και μη, καθώς και των νέων διαιτητών. Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ Λεωνίδα Οικονομίδη και το μέλος της Ε.Δ. Χρήστο Κότσαρη.

Στη συνέχεια έγινε η απονομή των διπλωμάτων στους νέους διαιτητές που βγήκαν από τις σχολές που διοργάνωσε ο σύνδεσμος τα έτη 2013-2014, 2014-2015 και 2015-2016.

Οι νέοι διαιτητές και διαιτητίνες που πήραν το δίπλωμά τους είναι οι Κώστας Βοσνάκης, Απόστολος Καυκάς, Γιώργος Μιχαλόπουλος, Δημήτρης Τάγαρης, Ευγενία Τσαούση, Πέτρος Καράβολας, Παναγιώτης Κομπιλίρης, Χριστίνα Λίγγρη, Αντώνης Μιχαλόπουλος, Αθανασία Παπαϊωάννου, Δήμητρα Ρηγόπουλου, Δημήτρης Σταύρου, Δημήτρης Τσακόπουλος, Γιώργος Νιάρχος, Ηλίας Ρηγόπουλος, Βασιλική-Ερατώ Ρηγόπουλου, Κατερίνα Σαμπαζιώτη, Κωνσταντίνα Τσάκαλη και Ερβις Τζεμάλι.

Απουσίαζαν οι Ζωή Κρόμπα-Τσαούση (το πήρε η αδερφή της Τάνια Τσαούση), Θεόδωρος Μαγουλιανίτης (είναι φαντάρος) και Ξενοφώντας Κωνσταντόπουλος (απουσίαζε εκτός Μεσσηνίας)

Τα διπλώματα απέμειναν οι πρόεδροι της ΕΠΣΜ κ. Οικονομίδης και του συνδέσμου κ. Κοσσάρης.

Αμέσως μετά ξεκίνησε η γιορτή με τραγούδια από το ψηφιακό αρχείο του Παναγιώτη Μανωλόπουλου, ενώ το μενού είχε και φαγητό με πολύ κρέας (σουβλάκια κυρίως), μπύρες και αναψυκτικά.

 

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν εκτός από τους ανθρώπους της διαιτησίας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Αγγελος Σκαφιδάς με τη σύζυγό του, ο γραμματέας της ΕΠΣΜ Αντώνης Τουρλομούσης, ενώ μετά από αρκετό καιρό, έδωσε το "παρών" σε εκδήλωση του συνδέσμου η Σοφία Αθανασοπούλου (απουσίαζε λόγω εγκυμοσύνης) με τον 3 μηνών γιο της.