Παρασκευή, 23 Αύγουστος 2013 20:59

Φιλικό στο Αργος θα παίξει την Κυριακή η Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Στο πρώτο της φιλικό ματς η Καλαμάτα άφησε καλές εντυπώσεις και επικράτησε με 4-1 του Ολυμπιακού Καλαμάτας. Μεθαύριο Κυριακή η Μεσσηνιακή ομάδα θα δώσει το δεύτερο της τεστ, το οποίο θα είναι σαφώς πιο δύσκολο καθώς θα φιλοξενηθεί από μια ομάδα της ίδιας κατηγορίας.


Συγκεκριμένα, η "Μαύρη Θύελλα" θα ταξιδέψει στο Αργος όπου στις 6 μ.μ. θα φιλοξενηθεί από τον τοπικό Παναργειακό τον οποίο θα βρει φέτος στο δρόμο της στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής.
Απέναντι σε ένα αντίπαλο της ίδιας κατηγορίας λοιπόν, οι παίκτες του Νίκου Κακαλέτρη θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους και ο νεαρός τεχνικός θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για το βαθμό ετοιμότητας τους αλλά και τις αδυναμίες τους.
Ο Κώστας Ηλιόπουλος ξεπέρασε ένα μικροτραυματισμό, προπονήθηκε σήμερα κανονικά και θα είναι στην Κυριακάτικη αποστολή. Αντίθετα, ο Μπελεβέτης έχει ένα πρόβλημα στο δάκτυλο και για λίγες μέρες θα μείνει εκτός δράσης.
Στο Αργος θα δοκιμαστεί και ένας Σέρβος παίκτης που ήρθε σήμερα και συμμετείχε στην προπόνηση που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Καλαμάτας ο παίκτης λέγεται Στεφάν και έπαιζε σε ομάδα της Σερβίας.
Επιπλέον, στην Καλαμάτα εξακολουθούν να ρίχνουν ματιές στο μεταγραφικό παζάρι για την ανεύρεση τερματοφύλακα. Όπως έγινε γνωστό, σήμερα έγινε επαφή με ένα ακόμη έμπειρο τερματοφύλακα και αναμένεται η απάντηση του…