Τετάρτη, 18 Μάιος 2016 10:57

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ: Για το διπλό σήμερα στη Μεγαλόπολη ο Τσικλητήρας Πύλου

Γράφτηκε από τον

 

Πράξη δεύτερη σήμερα στα μπαράζ ανόδου για τη Γ' εθνική, με τον Τσικλητήρα Πύλου να δοκιμάζεται στη Μεγαλόπολη από την τοπική Δόξα (5 μ.μ.).

 Ο πρωταθλητής Μεσσηνίας μπήκε με το.. δεξί σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα (1-0 την Ενωση Λέρνας), ενώ το ίδιο έπραξε και η Δόξα Μεγαλόπολης (3-0 εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Γυθείου). Ως εκ τούτου το μεταξύ τους παιχνίδι έχει και το χαρακτήρα του ντέρμπι κορυφής στον 13ο όμιλο των μπαράζ. Ο νικητής θα αποκτήσει βαθμολογικό και ψυχολογικό προβάδισμα με δεδομένο ότι ανεβαίνουν δύο ομάδες στη Γ' εθνική. Ο Τσικλητήρας θα επιχειρήσει να φύγει νικητής από την Αρκαδία, αλλά και η ισοπαλία σε εκτός έδρας ματς δεν είναι αποτυχία.  "Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα και δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, αφού είναι πολύ κοντινά τα παιχνίδια. Θέλουμε να διατηρήσουμε την αγωνιστική εικόνα που έχουμε μέχρι τώρα και να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα", λέει ο προπονητής του Τσικλητήρα Νίκος Κακαλέτρης. 

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση στην Πύλο και το μοναδικό ερωτηματικό είναι ο τραυματίας Νάτσης. Η Μεσσηνιακή ομάδα θα έχει στο πλευρό της και αρκετούς φίλους της (υπολογίζονται πάνω από 200 άτομα) που ανυπομονούν για την ιστορική άνοδο.

"Φαβορί ο Τσικλητήρας"

Η Δόξα Μεγαλόπολης πέρασε την Κυριακή σαν… σίφουνας από το Γύθειο και θα αντιμετωπίσει με τη ψυχολογία στα ύψη σήμερα τον Τσικλητήρα. "Εχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο φαβορί για μένα του ομίλου. Πρέπει λοιπόν να είμαστε προσεκτικοί για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη.  Ξεκινήσαμε τους αγώνες με στόχο την άνοδο και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος", δηλώνει στο "Notosport" ο προπονητής της Δόξας Βασίλης Κούβαλης. Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Να σημειωθεί ότι η πρωταθλήτρια Αρκαδίας θα δώσει τρία συνεχόμενα ματς στην έδρα της, αρχής γενομένης σήμερα απέναντι στον Τσικλητήρα Πύλου. Ακολουθεί την προσεχή Κυριακή η Ενωση Λέρνας και την Τετάρτη 25 Μαΐου ο Ολυμπιακός Γυθείου.

13ος όμιλος

(2η αγωνιστική)

Δόξα Μεγαλόπολης - Τσικλητήρας Πύλου 

Γήπεδο Μεγαλόπολης, 5 μ.μ.

Παπαγεωργίου, Κουτσογιάννος, Λιαμπότης (Αθηνών)

Ένωση Λέρνας - Ολυμπιακός Γυθείου

Γήπεδο Λέρνας, 5 μ.μ.

Παπαδόπουλος, Σιδέρης, Οικονόμου (Αχαΐας)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Δόξα Μεγαλόπολης 3-0 3

-. Τσικλητήρας Πύλου 1-0 3

3. Ενωση Λέρνας 0-1 0

-. Ολυμπιακός Γυθείου 0-3 0