Δευτέρα, 26 Αύγουστος 2013 19:15

Χαμηλοί τόνοι στον Πάμισο παρά το 4-0 επί της Σπερχογείας

Γράφτηκε από τον
Χαμηλοί τόνοι στον Πάμισο παρά το 4-0 επί της Σπερχογείας


Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Πάμισος στο πρώτο φιλικό τεστ της προετοιμασίας του.  Οι Νησιώτες νίκησαν το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης με 4-0 τη Σπερχογεία  παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο.  Ενδεικτικό είναι ότι στο 35' το σκορ ήταν 3-0.  Δύο γκολ σημείωσε ο Ζάρκος, ενώ σκόρερ χρίστηκαν και οι Σαλαπάτας, Πατσιώτης.


Ο Γιώργος Αργυρόπουλος σχολιάζοντας στο "Ν" το πρώτο φιλικό κρατά χαμηλούς τόνους.
"Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε από το αποτέλεσμα, αλλά να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε περισσότερο. Η ομάδα είναι ακόμα νέα και θέλει δρόμο για να φθάσει στα στάνταρ απόδοσης που θέλουμε. Ηταν το πρώτο παιχνίδι της προετοιμασίας και το ζητούμενο για εμάς ήταν να κάνουμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Το πετύχαμε κατά ένα μεγάλο ποσοστό".
Ο προπονητής του Παμίσου στάθηκε και στην παρουσία του φίλαθλου κόσμου, καθώς στο Στάδιο βρέθηκαν το Σάββατο 200 φίλαθλοι. "Είχαμε πει από την αρχή ότι θέλουμε να φέρουμε ξανά τον κόσμο στο γήπεδο. Αυτός είναι και ο μεγάλος μας στόχος. Τα παιδιά δείχνουν τρομερό ζήλο, ενώ υπάρχει πειθαρχία σε όλους τους τομείς. Αισιοδοξώ ότι η σεζόν θα είναι καλή".
Αγωνιστικά, η προετοιμασία συνεχίστηκε σήμερα με διπλή προπόνηση, ενώ αύριο οι παίκτες θα γυμναστούν μόνο το απόγευμα. Την Τετάρτη ο Πάμισος θα δώσει το δεύτερο φιλικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Καλαμάτας στις 6 το απόγευμα στη Μεσσήνη.