Κυριακή, 22 Μάιος 2016 20:23

Έτσι ονειρεύεται την Σπάρτη ο Γιαννακόπουλος!

Γράφτηκε από τον

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει μεγάλα όνειρα για την Σπάρτη, θέλοντας να την καταστήσει μια δύναμη που θα έρθει και θα μείνει στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Super League, Ευρώπη, γήπεδο προδιαγραφών και ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα.

Στην εφημερίδα "Real News" και μίλησε ο ιδιοκτήτης της Σπάρτης και αναφέρθηκε στα όνειρά του για την ομάδα μετά την άνοδό της στη Football League. Δεν μένει εκεί, αφού θέλει να δει την ομάδα στη Super League, στην συνέχεια στην Ευρώπη, θέλει γήπεδο υψηλών προδιαγραφών και να την αναπτύξει σε αθλητικό, κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Στόχος μας είναι η ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Να τη δούμε να παίζει στην Α΄Εθνική και στην Ευρώπη. Η φετινή επιτυχία φέρνει μια προοπτική εξέλιξης σε διάφορους τομείς.

Όλοι οι Λάκωνες και χιλιάδες Σπαρτιάτες θέλουμε να δούμε πολύ σύντομα την ομάδα να παίζει σ΄ένα γήπεδο που θα πληροί όλες τις προδιαγραφές και θα μπορείς να φιλοξενήσει διεθνείς διοργανώσεις.

Η περιοχή μας δυστυχώς έχει παραμεληθεί, ενώ θα μπορούσε και θα έπρεπε να είναι το σήμα κατατεθέν των Ελλήνων. Θα επιδιώξουμε όμως να προχωρήσουμε σε ενέργειες που θα οδηγήσουν σε ουσιαστικά βήματα προόδου.

Πιστεύουμε στην έμπρακτη στήριξη όλων των φορέων, αλλά και του κόσμους, ώστε να καταφέρουμε να φτιάξουμε ένα γήπεδο-στολίδι και αν αναπτύξουμε τις υποδομές μας σε ευρωπαϊκά πρότυπα.

Δεν μπορούν όλοι παγκοσμίως να εκμεταλλεύονται το όνομα της Σπάρτης και εμείς να μην κάνουμε τα πάντα για να την αναπτύξουμε σε αθλητικό, κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο".

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ