Δευτέρα, 23 Μάιος 2016 15:23

Στους εκλεκτούς του Σκίμπε και ο Παπασταθόπουλος

Γράφτηκε από τον
Στους εκλεκτούς του Σκίμπε και ο Παπασταθόπουλος

Ο Μίχαελ Σκίμπε αποφάσισε να συμπεριλάβει και τον Μεσσήνιο άσο Σωκράτη Παπασταθόπουλο στα δυο φιλικά με την Αυστραλία στις 4 και 7 Ιουνίου σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη αντίστοιχα.

Μια προσθήκη έχει η αποστολή της Εθνικής ομάδας για τα δυο φιλικά με την Αυστραλία στις 4 και 7 Ιουνίου σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη αντίστοιχα. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μίχαελ Σκίμπε, αποφάσισε να καλέσει και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο (κάτι που ήταν λογικό) για τα δυο παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με τα "καγκουρό".

"Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Μίκαελ Σκίμπε συμπεριέλαβε στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τους δύο φιλικούς αγώνες με την Αυστραλία σε Σίδνεϊ (4/6) και Μελβούρνη (7/6) και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο", αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΠΟ.

Οι προπονήσεις ξεκινούν στις 24 Μαΐου και μετά τα playoffs όσοι αγωνίζονται στο μίνι πρωτάθλημα των τεσσάρων και είναι στις επιλογές του Σκίμπε. Μένει να δούμε αν θα υπάρξουν περαιτέρω προσθαφαιρέσεις τις επόμενες ημέρες, καθώς τα playoffs αποτελούν αστάθμητο παράγονται και πάντα ελλοχεύει κίνδυνος τραυματισμού κάποιου παίκτη ή μεγάλη κόπωση.

Τα δυο αυτά φιλικά, όπως και εκείνα με Ρωσία και Ολλανδία, εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής για την έναρξη των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018, ενώ για το ταξίδι στη μακρινή Αυστραλία η Ομοσπονδία θα βάλει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στα ταμεία της.

Οι ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Ομοσπονδιακός προπονητής είναι οι: Καπίνο, Καρνέζης, Μόρας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Σιόβας, Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Χολέβας, Γιαννιώτας, Μανιάτης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Χριστοδουλόπουλος, Αραβίδης, Βέλλιος, Διαμαντάκος, Καρέλης, Παπάζογλου.

Πηγή: sport24.gr