Δευτέρα, 26 Αύγουστος 2013 19:23

Εντυπωσιακός ο Αγρας 5-0 σε φιλικό τον Τσικλητήρα Πύλου

Γράφτηκε από τον


Εντυπωσιακός ήταν ο Τέλλος Αγρας στο πρώτο φιλικό ενώπιον του κοινού του. Ο φιλόδοξος σύλλογος νίκησε χθες με 5-0 τον Τσικλητήρα και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Ο νεοαποκτηθείς Ψωρομύτης σημείωσε χατ -τρικ και από ένα γκολ οι Δ. Σώκαλης και Κολεζνιτσένκο. Το αξιοσημείωτο ότι όλα τα τέρματα στην αναμέτρηση των Γαργαλιάνων σημειώθηκαν στην επανάληψη!

Ο Θανάσης Λακριντής (φωτό με το συνεργάτη του Κ. Γεωργακόπουλο) ξεκίνησε το ματς με τους Τσώλη, Πότση,  Δ. Σώκαλη, Αναγνωστόπουλο, Λ.Χ. Ανδρώνη, Λ. Ν. Ανδρώνη, Ζόμπολο, Μπουλόν, Γεωργόπουλο, Δημητρόπουλο και Καμπύλη. Ο τελευταίος αποκτήθηκε από την Α.Ε. Γαργαλιάνων και αποτελεί το τελευταίο χρονικά απόκτημα.
Αγωνίστηκαν ακόμα και οι Στ. Σώκαλης, Γεωργιόπουλος, Μέντζας, Ψωρομύτης, Παπανδρεόπουλος, Γεωργακόπουλος, Κολεζνιτσένκο.
Ο Θ. Λακριντής μοίρασε το χρόνο συμμετοχής και έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Ξεκαθαρίζει όμως ότι "Δεν πρέπει να υπάρχει ενθουσιασμός, γιατί ήταν απλά ένα ματς προετοιμασίας. Δείξαμε ότι μπορούμε να βρούμε λύσεις και επιθετικά. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε".
Ο Αγρας θα δώσει μεθαύριο το τρίτο φιλικό στην προετοιμασία του με αντίπαλο τον Κένταυρο Μαγούλας στις 6 το απόγευμα στους Γαργαλιάνους.