Τρίτη, 24 Μάιος 2016 14:09

Ξεκινούν σήμερα στην Καλαμάτα τα τεστ αξιολόγησης του ΠΑΟΚ

Γράφτηκε από τον

 

"Δίχτυα" στη Μεσσηνία και στις γύρω περιοχές ρίχνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος σήμερα και αύριο θα πραγματοποιήσει τεστ αξιολόγησης για παιδιά ηλικίας από 9 έως 16 ετών. 

Το τμήμα ακαδημιών λοιπόν της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απευθύνει κάλεσμα σε νεαρούς ποδοσφαιριστές να βρεθούν αυτό το διήμερο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, που θα γίνουν τα τεστ.

Σήμερα Τρίτη στις 5 το απόγευμα θα περάσουν από το μικροσκόπιο των Κώστα Λαγωνίδη (υπεύθυνος σκάουτινγκ) και Κώστα Μαλιούφα, Αντώνη Μαυρέα ταλέντα γεννημένα από το 2000 έως το 2003 και αύριο Τετάρτη στο πρόγραμμα είναι να αξιολογηθούν πιο μικρά παιδιά, που έχουν γεννηθεί από το 2004 έως το 2007.

Το ενδιαφέρον των νεαρών ποδοσφαιριστών είναι μεγάλο και αναμένεται πλήθος παιδιών να βρεθούν σήμερα και αύριο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, όχι μόνο από τη Μεσσηνία, αλλά και από Λακωνία, Ζάκυνθο και Ηλεία.

Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καθιστούν σαφές πως στο χώρο του γηπέδου δεν θα επιτρέπεται η παρουσία γονιών, παρά μόνο προπονητών.

 

Την Πέμπτη το πρωί οι Μαυρέας, Λαγωνίδης και Μαλιούφας θα έχουν εθιμοτυπική επίσκεψη με τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα και την Αντιπερειφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, ενώ ίσως δοθεί και συνέντευξη τύπου.