Δευτέρα, 26 Αύγουστος 2013 19:37

Ελπίζει για Γαλανόπουλο η 'Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον

Μια σπουδαία μεταγραφή απ' όλες τς απόψεις προσπαθεί να ολοκληρώσει η Καλαμάτα. Η μεσσηνιακή ομάδα έχει κάνει εδώ και καιρό πρόταση στον Αρη Γαλανόπουλο και ελπίζει ότι ο έμπειρος αμυντικός θα επιστρέψει στην "Μαύρη Θύελλα".


Ο. Γαλανόπουλος είναι λογικό βέβαια να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Οσο όμως περνά ο καιρός και δεν κλείνει σε ομάδα,  τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να απαντήσει θετικά στον Γιώργο Ράλλη.
Το θέμα παραμένει ανοιχτό και θα ξεκαθαρίσει στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.
Η Καλαμάτα κινείται και για την απόκτηση ενός γκολκίπερ, ενώ πρόθεση είναι να αποκτηθεί και μέσος. Ο τερματοφύλακας αποτελεί προτεραιότητα και ήδη έχουν εξεταστεί αρκετές περιπτώσεις, χωρίς για την ώρα να έχουν πέσει οι υπογραφές. Εκτιμάται όμως ότι εντός της εβδομάδας θα σημειωθούν εξελίξεις.


Τα τυπικά για Πούτση

Ο Θοδωρής Πούτσης βρέθηκε την Κυριακή στο Αργος και είδε τη νικηφόρα φιλική αναμέτρηση με τον Παναργειακό και επέστρεψε μαζί με την αποστολή στην Καλαμάτα. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και όλα δείχνουν ότι ο ικανός μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει.  Από εκεί και πέρα ο Γεωργακόπουλος δείχνει καλά στοιχεία και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αποκτηθεί. Θα δοκιμαστεί εκ νέου στο  φιλικό με τη Σπάρτη, όπως επίσης ο Καλαϊτζίδης και ο Σέρβος Παύλοβιτς.

Νέο τεστ την Τετάρτη  με Σπάρτη

Το τρίτο κατά σειρά φιλικό της προετοιμασίας της θα δώσει μεθαύριο  η Καλαμάτα με αντίπαλο τη φιλόδοξη Σπάρτη στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. Ο Νίκος Κακαλέτρης θα δώσει και πάλι χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες. Ο νεαρός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που είδε στο Αργος και προσμένει ανάλογη συνέχεια με τη Σπάρτη. Τα μόνα προβλήματα είναι ο Κωνσταντόπουλος και ο Μπελεβέντης. Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις ώστε να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού, ο Μπελεβέντης είναι στο στάδιο της αποκατάστασης.
Σήμερα το πρόγραμμα περιλάμβανε διπλή προπόνηση, ενώ αύριο  θα γίνει μόνο απογευματινή.