Τετάρτη, 25 Μάιος 2016 11:14

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Για τη νίκη - άνοδο σήμερα με Λέρνα

Γράφτηκε από τον

 

Ραντεβού με την… ιστορία έχει σήμερα ο Τσικλητήρας Πύλου, καθώς αν νικήσει εκτός έδρας την Ενωση Λέρνας, θα ανέβει για πρώτη φορά στη Γ' εθνική.

Το εν λόγω ματς θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και εντάσσεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική. Η Μεσσηνιακή ομάδα με 7 βαθμούς στον πρώτο γύρο, απέχει μια νίκη από το… όνειρο, μιας και η Ενωση Λέρνας που έχει ηττηθεί στην Πύλο έχει 4 βαθμούς. 

Ως εκ τούτου με διπλό θα φθάσει τους 10 και θα υπερτερεί σε ισοβαθμία, ενώ θα θέσει και μαθηματικά εκτός τον Ολυμπιακό Γυθείου που δεν έχει βαθμό. Η Δόξα Μεγαλόπολης με 5 βαθμούς είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να ξεπεράσει στο φινάλε τον Τσικλητήρα, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία με δεδομένο ότι ανεβαίνουν δύο ομάδες. 

Οι νταμπλούχοι Μεσσηνίας βρίσκονται από χθες στην Αργολίδα, όπου και έκαναν την τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Κίου και στη συνέχεια διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο της περιοχής. Ο Νίκος Κακαλέτρης πήρε στην αποστολή όλους τους παίκτες, ακόμα και τον τραυματία Δημήτρη Μικελάτο. Γεγονός που δείχνει τη συσπείρωση που υπάρχει ενόψει του αυριανού αγώνα.

Ο Τσικλητήρας είναι σε εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και έχει την ευκαιρία να ανοίξει σαμπάνιες δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του μίνι αυτού πρωταθλήματος. Ακόμα πάντως και με ισοπαλία, θα είναι πολύ κοντά στο να τσεκάρει στο φινάλε το ένα από τα δύο εισιτήρια.

Θυμίζουμε, ότι τελείωσε αήττητος τον πρώτο γύρο (2 νίκες, 1 ισοπαλία), ενώ έχει κρατήσει το μηδέν και στα τρία παιχνίδια που έδωσε. 

Αυτό θα είναι και το "κλειδί" της νίκης στη σημερινή εκτός έδρας δοκιμασία, Διότι επιθετικά και παρά την απουσία του Μικελάτου, έχει ποιότητα και βρίσκει τρόπο να σκοράρει. Και ένα γκολ ίσως είναι αρκετό.

Με κόσμο στο πλευρό του

Ο κόσμος της Πύλου γεμίζει σε κάθε ματς το γήπεδο, αλλά δεν αφήνει τον Τσικλητήρα μόνο ούτε στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ετσι και σήμερα πολλοί φίλαθλοι θα βρεθούν στο γήπεδο της Λέρνας, είτε με λεωφορείο, είτε με Ι.Χ. για να παρακολουθήσουν το πιο κρίσιμο παιχνίδι στα μπαράζ.

Σφυρίζει ο Σφακιανάκης

Ο Ιωσήφ Σφακιανάκης ορίστηκε να διαιτητεύσει τον αγώνα της Ενωσης Λέρνας με τον Τσικλητήρα Πύλο. Βοηθοί του θα είναι οι Ντάλλας και Μπαζιόπουλος, όλοι από το σύνδεσμο Αθηνών. 

13ος όμιλος

(4η αγωνιστική)

Δόξα Μεγαλόπολης - Ολυμπιακός Γυθείου

Ένωση Λέρνας - Τσικλητήρας Πύλου

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε τρεις αγώνες)

1. Τσικλητήρας Πύλου 2-0 7

2. Δόξα Μεγαλόπολης 5-2 5

3. Ενωση Λέρνας 3-3 4

 

4. Ολυμπιακός Γυθείου 0-5 0