Τετάρτη, 25 Μάιος 2016 12:59

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ξεκαθαρίζει το τοπίο στα διοικητικά

Γράφτηκε από τον

 

Η έλευση του Σταύρου Παπαδόπουλου στην Καλαμάτα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά της "Μαύρης Θύελλας".

Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας αναμένεται να βρίσκεται αύριο στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει συνάντηση με το Γιώργο Ράλλη. 

Σε αυτό το ραντεβού θα ενημερωθεί για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου και αν όλα πάνε καλά θα ανακοινώσει και επίσημα την επιστροφή του στην Καλαμάτα. Ο κ. Ράλλης τονίζει ότι το μοναδικό σοβαρό ενδιαφέρον είναι μόνο από τον κ. Παπαδόπουλο και προσμένει και αυτός την άφιξη του καλαματιανού επιχειρηματία, με τον οποίο έχουν μιλήσει τηλεφωνικά. 

Να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν στο νέο διοικητικό σχήμα θα είναι ο κ. Ράλλης, κάτι που δεν συγκεντρώνει πάντως πολλές πιθανότητες με δεδομένη τη δυσαρέσκεια του κόσμου στο πρόσωπο του για τον υποβιβασμό στην Α' τοπική.

Ερωτηματικό υπάρχει και για τη θέση του προέδρου, αλλά και για αυτή του προπονητή. 

Ο Ελβιο Μάνα, όπως γράψαμε και χθες, είναι ένας από τους υποψήφιους, μιας και ο κ. Παπαδόπουλος έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με τον Ελληνοαργεντινό τεχνικό. Από εκεί και πέρα, οι συνεργάτες του Παπαδόπουλου έχουν διερευνητικές επαφές με αρκετούς πρωτοκλασάτους Μεσσήνιους επαφές, εισπράττοντας θετικό κλίμα για συνεργασία.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα κερδίσει με άνεση το πρωτάθλημα στη Μεσσηνία και δεν έχει στη συνέχεια πρόβλημα στα μπαράζ, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τη Γ' εθνική.  Παράλληλα θα δοθεί έμφαση και στα τμήματα υποδομής, γι' αυτό και ο Μεσσηνιακός που υποβιβάστηκε φέτος στην Α1 θα λειτουργεί ως φυτώριο της Καλαμάτας.

 

Ολα τα παραπάνω αποτελούν σκέψεις του Σταύρου Παπαδόπουλου για την επόμενη μέρα, αλλά μένει να επιβεβαιωθεί και επίσημα η επιστροφή του στα διοικητικά.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ