Τρίτη, 27 Αύγουστος 2013 14:10

Παίρνει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ, σκάνε... μπόμπες στο Νησί

Γράφτηκε από τον

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.gr. Η μεγάλη μέρα για τον ΠΑΟΚ έφτασε. Ο «δικέφαλος» για πρώτη φορά στην ιστορία του βρίσκεται ένα βήμα πριν την πρόκρισή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το μόνο που έχει να κάνει είναι να διατηρήσει το προβάδισμα που του δίνει το εκτός έδρας 1-1 στη Γερμανία την προηγούμενη εβδομάδα. Σήμερα η μέρα περιλαμβάνει 5 επαναληπτικές αναμετρήσεις για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, από τις οποίες θα προκύψουν οι 5 ομάδες από τις 10 ομάδες που θα προκριθούν στους ομίλους της διοργάνωσης. Η Άρσεναλ θα έχει εύκολο έργο μετά το 0-3 του πρώτου αγώνα στην Τουρκία. Το ίδιο ισχύει τόσο για τους Αυστριακούς της Αούστρια Βιέννης που έρχονται από το 0-2 μέσα στο Ζάγκρεμπ επί της Ντιναμό, αλλά και για τους Ελβετούς της Βασιλείας που έχουν πάρει ήδη το εισιτήριο για τους ομίλους, καθώς στο πρώτο ματς νίκησαν τη Λουντογκόρετς με 4-2. Αντίθετα ανοικτή παραμένει η πρόκριση στον αγώνα Λέγκια - Στεάουα, με τους Πολωνούς να έχουν ένα μικρό προβάδισμα μετά το 1-1 του πρώτου ματς. Κατά τα άλλα σήμερα το κουπόνι μας περιλαμβάνει αρκετές αναμετρήσεις για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, Σκωτίας και Γαλλίας

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Σάλκε ( κλικ εδώ για να διαβάσετε την ανάλυση του αγώνα) και την πρόκριση του δικεφάλου στο 2.30 που αποτελεί για εμάς καθαρό «value bet».. Σίγουρα η Σάλκε είναι το φαβορί (όπως αποτυπώνεται και στις αποδόσεις), αλλά όχι και 2.30 η πρόκριση με 1-1 στη Γερμανία και κόντρα σε μία ομάδα που σε καμιά περίπτωση αυτή τη στιγμή δεν είναι μεγαθήριο. Για τον ΠΑΟΚ το σημερινό ματς χαρακτηρίζεται ως «ραντεβού με την ιστορία». Στα αρνητικά, το ότι σ’ αυτό το μεγάλο ραντεβού ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει τη μεγάλη του δύναμη, τον κόσμο του. Ακόμα και αν η κατάληξη είναι ευτυχής και η ελληνική ομάδα προκριθεί στους ομίλους, οι οπαδοί δε θα δώσουν το παρών ούτε στο πρώτο παιχνίδι εκεί. Το πόσο σημαντικό είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι, ίσως απεικονίζεται και στην εμφάνιση του δικεφάλου στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου ήρθε και η πρώτη ήττα στη σεζόν. Εδώ που έχουμε φτάσει, σαφώς και ο μεγάλος στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και από εκεί και πέρα η διεκδίκηση του τίτλου εντός των συνόρων μπορεί να περιμένει. Με την πλάτη στον τοίχο είναι οι ‘’βασιλικοί μπλε’’, που έρχονται στην Ελλάδα για να δώσουν το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σαιζόν. Όλος ο σχεδιασμός της ομάδας το καλοκαίρι έγινε γι’ αυτά τα δύο παιχνίδια, όπου αποτελούν ουσιαστικά όλη τη σαιζόν, μιας και ενδεχόμενη πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα αποφέρει έσοδα που θα αγγίξουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ! Κάπως έτσι εξηγείται και το νωθρό ξεκίνημα της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα, μιας και μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με το Αμβούργο, ήρθε η βαριά ήττα στην έδρα της Βόλφσμπουργκ και πριν τρεις μέρες η ήττα και στο Αννόβερο.

Από την άλλη όλο και δυσχεραίνει η θέση του Γερμανού τεχνικού της Σάλκε. Ο Γενς Κέλερ θα αποτελέσει παρελθόν αν η ομάδα αποτύχει να μπει στους ομίλους. Ήδη έχουν αρχίσει και κάνουν την εμφάνιση τους τα πρώτα ονόματα περί πιθανών αντικαταστατών, με τα πιο επικρατέστερα να είναι αυτά του Μπάμπελ, αλλά και του Λαμπαντία, που απολύθηκε την Κυριακή από τη Στουτγάρδη. Και όλα αυτά, ενώ τα ρεπορτάζ από τη Γερμανία κάνουν λόγο για κάκιστο κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας, με τα πρωτοκλασάτα ονόματα της ομάδας να μην ανταλλάσουν ούτε κουβέντα μεταξύ τους. Στηρίζουμε τον ΠΑΟΚ που έχει ψυχολογία, προπονητή «αλεπού», παίκτες διψασμένους για μία ιστορική επιτυχία και φυσικά το προβάδισμα μετά το 1-1.

Παμένουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου αναμένουμε συνέχεια στις επιτυχίες των στοιχημάτων «2 ή 3 γκολ», με προτεινόμενα για σήμερα τα ματς της Αούστρια και της Λέγκια. Στη Βιέννη η Αούστρια υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και το 2 ή 3 πληρώνει 1.97. Ίδια απόδοση και στον αγώνα της Λέγκια με τη Στεάουα. Τέλος στην αναμέτρηση Άρσεναλ - Φενέρμπαχτσε βρίσκουμε επίσης πολύ δυνατό value bet.. στο 3.25... Η Άρσεναλ παίζει το κλασσικό Λονδρέζικο ντέρμπι με την Τότεναμ το Σαββατοκύριακο και αναμένεται (όπως όλες οι αγγλικές ομάδες που καθαρίζουν από το πρώτο ματς) να παρουσιαστεί αδιάφορη. Μετά το 0-3 στην Τουρκία, σημασία για τον Βνεγκέρ έχει να ξεκουράσει παίκτες και να δοκιμάσει τους «μικρούς». Η Φενέρ έχει την ομάδα να το εκμεταλλευτεί και έτσι κρατάμε το Χ2 σε μία πολύ καλή απόδοση.

Περνάμε τώρα στη Σκωτία και στο Λιγκ Καπ που αναμένεται να είναι πραγματικό ναρκοπέδιο. Έχουμε κρατήσει 5 συνολικά επιλογές από τις οποίες ξεχωρίζει το Χ2 της Χάμιλτον μέσα στην Κιλμάρνοκ, ενώ γενικά περιμένουμε να… σκάσουν μπόμπες στα περισσότερα ματς. Ονειρεμένο ξεκίνημα για τη Χάμιλτον, που μετράει τέσσερις νίκες στα πρώτα ισάριθμα παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις. Έπειτα από την επικράτηση επί της Στέρλινγκ Άλμπιον για το Λιγκ Καπ, ακολούθησαν τρεις νίκες στην έναρξη του πρωταθλήματος κόντρα σε Ρέιθ Ρόβερς, Νταμπάρτον και Κουίν οφ Σάουθ, όλες τους συνοδευόμενες από πολύ καλές εμφανίσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Χάμιλτον έχει σκοράρει 10 φορές στα πρώτα τέσσερα ματς, ενώ έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ, στο 4-1 με την Νταμπάρτον. Αμφίβολη η συμμετοχή του παίκτη/προπονητή Άλεξ Νιλ, ο οποίος εξήγησε: «Έχουμε κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα, αλλά καταλαβαίνουμε όλοι ότι η σημερινή αναμέτρηση χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια. Θα παίξουμε χωρίς άγχος». Από το Λιγκ Καπ Αγγλίας κρατάμε το Χ2 της Πρέστον μέσα στη Μπέρνλι σε απόδοση 2.05. Αήττητη με... 4 ισοπαλίες (Γουλβς και Μίλτον Κέινς Ντονς εντός, Ρόδεραμ και Κόβεντρι) εκτός είναι η Πρέστον στο φετινό πρωτάθλημα της League One και ελπίζει ότι στο σημερινό ματς θα δείξει το καλό πρόσωπο, το οποίο της χάρισε την πρόκριση στον πρώτο γύρο επί μίας άλλης εκπροσώπου της Τσάμπιονσιπ, της Μπλάκπουλ (εντός έδρας νίκη με 1-0). Αποθεραπεύθηκαν πλήρως και διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα οι επιθετικοί Μπίβον και Χιουμ. Παράλληλα, ελπίζουν σε φανέλα βασικού οι μέσοι Μπάιρομ και Χάμφρεϊ, που χρίστηκαν σκόρερ στο ισόπαλο 4-4 του Σαββάτου με την Κόβεντρι, ερχόμενοι αμφότεροι από τον πάγκο.

Στο USOpenσυνεχίζουμε με εκπλήξεις και για αρχή κρατάμε τη νίκη του DenisKudlaεπί του JiriVeselyσε απόδοση 2.25. Δυνατά πάμε και με τη νίκη του SergiyStakhovskyεπί του Chardyσε απόδοση 2.30, ενώ θα για funbet προτείνεται και η νίκη του Urgurεπί του Monfils σε απόδοση 6.40.Επισκεφτείτε το Betarades.gr και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού.