Παρασκευή, 27 Μάιος 2016 13:19

Λαγωνίδης, Μαλιούφας και Μαυρέας επισκέφθηκαν Νίκα και Αλειφέρη

Γράφτηκε από τον

 

Το δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα και την αντιπεριφερειάρχη Ελένη Αλειφέρη επισκέφθηκαν χθες το πρωί, οι υπεύθυνοι σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ Κώστας Λαγωνίδης και Κώστας Μαλιούφας, συνοδευόμενοι από τον Αντώνη Μαυρέα. 

Οι παλαίμαχοι παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά, που βρέθηκαν στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για τα τεστ αξιολόγησης δεκάδων παιδιών από τη Μεσσηνία και γειτονικούς νομούς, προκειμένου να ενταχθούν στις ακαδημίες του συλλόγου, αρχικά επισκέφθηκαν το δήμαρχο Καλαμάτας και του προσέφεραν  μια φανέλα του ΠΑΟΚ που έγραφε Π. Νίκας 3+ και ένα λάβαρο. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Νίκος Μπασακίδης πήρε ένα κασκόλ, επετειακό για τα 90 χρόνια ιστορίας του συλλόγου. Ο δήμαρχος Καλαμάτας παρατήρησε ότι ο ΠΑΟΚ έχει φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα, αποκάλυψε πως έχει γιο φανατικό ΠΑΟΚτζή κι έστειλε τους χαιρετισμούς του στο μεγαλομέτοχο Ιβάν Σαββίδη.

Στην συνέχεια η αντιπροσωπεία του ΠΑΟΚ επισκέφθηκε την κα. Αλειφέρη στην οποία πρόσφεραν επίσης μια φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης. 

 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης τους έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων με τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να προσφέρουν στην κα. Αλειφέρη τη φανέλα της ομάδας και να την προσκαλούν να τους παρακολουθήσει στο γήπεδο της Τούμπας δοθείσης ευκαιρίας και να λαμβάνουν από την Αντιπεριφερειάρχη πληροφοριακό υλικό για το Νομό μας και χαρακτηριστικά προϊόντα της περιοχής μας.