Παρασκευή, 27 Μάιος 2016 14:29

Επιστολή για τη "Μαύρη Θύελλα": Που πας ρε Καραμήτρο!

Γράφτηκε από τον

 

"Αποφασισμένοι και ενωμένοι σαν γροθιά κατάφεραν το ακατόρθωτο, το αδιανόητο! Η "Μαύρη Θύελλα" διασύρθηκε, εξευτελίστηκε και γελοιοποιήθηκε όπως και η αφεντιά τους ώστε να μιλάμε για "φόνο μετά βιασμού". 

Όλοι οι οπαδοί, φίλαθλοι και οι φίλοι της ομάδας μας είναι σίγουροι για το έγκλημα που διαπράχθηκε σε βάρος της "Μαύρης Θύελλας" από το ανύπαρκτο "κολοβό" δ.σ. τη γραφική παρεούλα τους και τις απαραίτητες φιλιππινέζες τους. 

Όλο αυτό το συνονθύλευμα που προσπάθησε να φανούν κάποιοι, μας διαβεβαίωσαν ότι είναι τίποτα. 

Με ψέματα, αμετροέπεια, φωνές γεμάτες κακία και χωρίς κανένα νόημα, άγγιζαν τα όρια της βλακείας και μη ικανοί κατάντησαν θλιβεροί, ειδικά όταν έφτιαχναν μακαρόνια για τους "παίκτες" χωρίς μυζήθρα. 

Διαφωνώ. 

Αγαπήσανε την ομάδα υπερβολικά μέχρι "τρέλας", έχουν απέραντη υπομονή αλλιώς θα διαλυόταν το δ.σ. (το "κολοβό") και μεγάλη ψυχή για να αντέχουν τις αδικίες ώστε να μην καταστραφεί η "Μαύρη Θύελλα". 

Ανεκτίμητη η προσφορά του προπονηταρά που έβγαζε κάποιο Μπίλη βόλτα και ηρωισμός μερικών επειδή κατόρθωσαν να πάνε στη Σπάρτη για να στηρίξουν με την Μαυροθυελλοφροσύνη τους της ομάδα. Ξέχασαν όμως να παρακαλέσουν όπως έπρεπε για να βρεθεί προπονητής με δίπλωμα ώστε να μην έρθει κάποιο πρόστιμο και μήπως μάζευε κάποιος τα "άπλυτα τους".

Αλήθεια αρκετοί παλαίμαχοι προπονητές είχαν προγραμματισμένες δουλειές! 

Επίσης ξέχασαν κάποιοι να ενημερώσουν και να απαντήσουν στον κ. Καλαντζή ο οποίος με την επιστολή και τις δηλώσεις του τα είπε ξεκάθαρα για κάποιους. Ε, τώρα θέλετε να σας πω τους κάποιους. 

Συνεχίζεται. 

ΥΓ. Την 21η Μαίου λίγων οπαδών και ανθρώπων η σκέψη μας φτερούγησε στον Τάσο Καλογερόπουλο που παρότι πέρασαν 7 χρόνια, το λιοντάρι μας παραμένει ζωντανό στην καρδιά μας. "Μαύρη Θύελλα" ρε!

Αλήθεια ο γραφικός "γραμμιτζής" ξέχασε να ρωτήσει τον συμβουλάτορα του".

Βαγγέλης Παπαμικρούλης