Τρίτη, 27 Αύγουστος 2013 20:08

Με Σπάρτη αύριο το τρίτο φιλικό τεστ της Καλαμάτας που ελπίζει σε δυνατό μεταγραφικό φινάλε

Γράφτηκε από τον

Φιλικών αγώνων συνέχεια αύριο για την "Μαύρη Θύελλα", η οποία θα υποδεχθεί την ΑΕ Σπάρτης στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.


Η σέντρα θα γίνει στις 6 μ.μ. και θα είναι το τρίτο κατά σειρά φιλικό τεστ των Μεσσηνίων, μετά από αυτά με Ολυμπιακό Καλαμάτας (νίκη 4-1) και Παναργειακό (νίκη 3-1 εκτός).
Η εμφάνιση στο Αργος την Κυριακή δημιούργησε αισιοδοξία και προσδοκίες και σήμερα το τεχνικό τιμ θα περιμένει ανάλογη εμφάνιση κόντρα στην ενισχυμένη ομάδα της Σπάρτης. Να θυμίσουμε ότι οι Λάκωνες θα παίξουν στην Α' τοπική του Νομού τους φέτος, όμως πρόσφατα ανέλαβε την χρηματοδότηση της ομάδας ο πρόεδρος του μπασκετικού Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Η ομάδα λοιπόν είναι εξαιρετικά ενισχυμένη για αυτό θα αποτελέσει ένα καλό αντίπαλο για την "Μαύρη Θύελλα" σήμερα.
Ο Νίκος Κακαλέτρης έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία των παικτών του στο Αργος και θα δώσει και πάλι χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.
Απόντες από το αυριανό τεστ θα είναι μόνο οι τραυματίες Κωνσταντόπουλος και ο Μπελεβέντης. Να θυμίσουμε ότι το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο, όταν η Καλαμάτα θα υποδεχθεί τον Παναργειακό, στην φιλική ρεβάνς του αγώνα της περασμένης Κυριακής.
Από εκεί και πέρα, στην "Μαύρη Θύελλα" ελπίζουν ότι η μεταγραφική περίοδος θα κλείσει με 2-3 ακόμη κινήσεις.

Οι στόχοι και
οι υπό δοκιμή...

Η περίπτωση του Άρη Γαλανόπουλου είναι στην κορυφή της λίστας. Όσο περνούν οι μέρες και δεν βρίσκει ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες θετικής απάντησης του ικανού αμυντικού στην Καλαμάτα. Από εκεί και πέρα, το βάρος πέφτει στην ανεύρεση τερματοφύλακα, όπου και εδώ οι Μεσσήνιοι "καίγονται" για μια ακόμη προσθήκη. Οσον αφορά τους υπό δοκιμή, αυτοί που έχουν μείνει και συμμετέχουν στις προπονήσεις είναι ο Σέρβος Στέφαν Παύλοβιτς και ο Καλαϊτζίδης. Το τεχνικό τιμ και η διοίκηση θα πρέπει να αποφασίσουν και για αυτές τις δύο περιπτώσεις τις επόμενες μέρες.

Προπονήθηκε
ο Πούτσης….

Στην σημερινή προπόνηση συμμετείχε και ο Θοδωρής Πούτσης ο οποίος επέστρεψε στην "Μαύρη Θύελλα". Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι γνωστός στους φίλους της ομάδας από την παρουσία του στην "Μαύρη θύελλα" τα προηγούμενα δύο χρόνια και η επιστροφή του ισχυροποιεί σημαντικά το ρόστερ.