Τετάρτη, 28 Αύγουστος 2013 13:01

Φιλικό με ΑΟ Φαραί παίζει σήμερα ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον
Φιλικό με ΑΟ Φαραί παίζει σήμερα ο Μεσσηνιακός

Μετά από σχεδόνα ένα μήνα προετοιμασίας ο Μεσσηνιακός έχει σχεδόν συμπληρώσει το ρόστερ του και βρίσκεται στο στάδιο του μονταρίσματος εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων του στο πρωτάθλημα και το κύπελλο της Γ' εθνικής.


Τα φιλικά παιχνίδι λοιπόν διαδέχονται το ένα το άλλο με το τεχνικό τιμ να καταλήγει σιγά σιγά στο αρχικό σχήμα αλλά και να βγάζει ένα αξιόπιστο συμπέρασμα γις τις δυνατότητες της ομάδας.
Μετά το φιλικό στην Σπάρτη την περασμένη Κυριακή (νίκη 2-1), σήμερα στις 6.30 μ.μ. ο Μεσσηνιακός θα υποδεχθεί τον ΑΟ Φαραί στο γήπεδο «Στ. Παπαδόπουλος» ενώ την Κυριακή θα πάει στο Ναύπλιο όπου θα φιλοξενηθεί από τον τοπικό Παναυπλιακό, τον οποίο θα βρει στο δρόμο του στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Μπιμπίρης και Τσουκάλης…

Ο Θωμάς Μπιμπίρης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα τις προηγούμενες μέρες για να καλύψει το χαμένο έδαφος στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Σιγά σιγά θα μπει στο κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και θα αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά ματς.
Όσον αφορά τον Βαγγέλη Τσουκάλη, που τραυματίστηκε στο πρώτο φιλικό με τον Εθνικό Μελιγαλά, η αποθεραπεία του συνεχίζεται ικανοποιητικά. τις επόμενες μέρες ο ικανός μέσος θα μπει στις προπονήσεις και εκτιμάται ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος αρκετές μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος που θα γίνει στις 22 Σεπτεμβρίου
Τέλος ο νεαρός Γαβράς συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Υπέγραψε ο Βιτάλι,
ίσως γίνει κάτι ακόμη…

Χθες ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Μαουρίτσιο Βιτάλι, ο οποίος υπέγραψε για δύο χρόνια στον Μεσσηνιακό.
Ο 25χρονος επιθετικός έπεισε το τεχνικό τιμ στο διάστημα της δοκιμής του. Από χθες λοιπόν είναι ο τρίτος κατά σειρά ξένος παίκτη του Μεσσηνιακού, μετά τους Περέιρα και Μέλο, ενώ είναι πιθανό να αποκτηθεί ένας ακόμα ξένος ποδοσφαιριστής.