Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013 20:31

Κερδίζει και... αρέσει η "Μαύρη Θύελλα", 3-1 την ΑΕ Σπάρτης

Γράφτηκε από τον
Κερδίζει και... αρέσει η "Μαύρη Θύελλα", 3-1 την ΑΕ Σπάρτης

Νικηφόρο ήταν και το τρίτο φιλικό παιχνίδι της Καλαμάτας, η οποία σήμερα το απόγευμα επικράτησε με 3-1 της ΑΕ Σπάρτης στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας.

Μάλιστα το κοινό στοιχείο με τα προηγούμενα νικηφόρα ματς επί του Ολυμπιακού Καλαμάτας και επί του Παναργειακού στο Αργος την περασμένη Κυριακή, ήταν ότι η Μεσσηνιακή ομάδα άφησε και πάλι καλές εντυπώσεις και κέρδισε το χειροκρότημα των 200 περίπου φιλάθλων που βρέθηκαν στις εξέδρες και παρακολούθησαν το παιχνίδι.
Ο Μπόρις Οντσβόνγκ άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ στο 11' και στο διάστημα που έπαιξε ήταν ο παίκτης που χειροκροτήθηκε περισσότερες φορές από τον κόσμο. Στη φάση του γκολ που σημείωσε, ο Καραχάλιος εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Οντσβόνγκ έκανε το κοντρόλ μέσα στην περιοχή και με πλασέ πέτυχε το 1-0.
Η ΑΕ Σπάρτης απάντησε με ένα εξ ίσου ωραίο γκολ στο 19'. Ο Αδαμόπουλος έκανε μια εξαιρετική σέντρα από αριστερά, ο Σταυρόπουλος έκανε πολύ καλό άλμα στο δεύτερο δοκάρι και με δυνατή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Η Καλαμάτα ευτύχησε όμως να ξαναπάρει προβάδισμα άμεσα, με ένα λίγο τυχερό γκολ. Συγκεκριμένα ο Καραχάλιος εκτέλεσε ένα φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τοίχος και μετά την καραμπόλα στρώθηκε στον Γεωργακόπουλο ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει στο τετατετ τον Χρανιώτη και να γράψει το 2-1.
Στο 27' ο Καραχάλιος έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Γεωργακόπουλος πήγε να σκοράρει ξανά, όμως αυτή τη φορά ο Χρανιώτης απόκρουσε σε κόρνερ. Ο Αράπογλου είχε ένα καλό φάουλ στο 36', όμως η μπάλα βρήκε σε κάποιο πόδι και πέρασε ελάχιστα έξω από το δοκάρι, κόρνερ.
Συνολικά το πρώτο μέρος είχε αρκετά γρήγορο ρυθμό με την Καλαμάτα να πιάνει καλή απόδοση, απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου Γ' εθνικής, που λογικά δεν θα δυσκολευτεί να πάρει το πρωτάθλημα της Α' τοπικής στην Λακωνία.
Στο δεύτερο μέρος έγιναν αρκετές αλλαγές και από τις δύο ομάδες. Στο 52' ο πολύ καλός Αντώνης Καλογερόπουλος εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Ηλιόπουλος  με κεφαλιά πέτυχε το 3-1. Ηταν το τρίτο γκολ του Ηλιόπουλου στα φιλικά, καθώς είχε σκοράρει δύο φορές την Κυριακή στο Αργος.
Στο 68' ο Τσούκλης είχε ένα καλό σουτ που έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ, στην καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων στην επανάληψη.
Το ματς παρακολούθησε τόσο ο πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Ράλλης, όσο και ο ομολογός του της ΑΕ Σπάρτης Δημήτρης Νικόλαρος.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης και βοηθοί οι Λουκάς και Καραπιπέρης.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κολοβούρης (72' Κωνσταντακόπουλος), Ι Καλογερόπουλος (55' Κακαλής - 80' Καλαϊτζίδης), Σκαρλάτος (46' Αντ. Καλογερόπουλος), Καντούτσης (70' Ζαχαρόπουλος), Αλιού (60' Κουντάνης - 80' Βασιλόπουλος), Τσιμικλής (57' Μπλέτσας - 86' Οδεμισιώτης), Τσιρίλο (28' Κάνιστρας - 65' Κουρούπης), Οντσβόνγκ (46' Αθανασόπουλος), Γεωργακόπουλος (46' Ηλιόπουλος), Καραχάλιος (46' Στεφάν).
ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ: Χρανιώτης (60' Γαρόζης), Σπυρόπουλος (78' Γ. Σπυρόπουλος). Αδαμόπουλος, Μοσχογιάννης (56' Μάρσης - 88' λ.τ. Παντόπουλος), Σταυρόπουλος, Χατζής, Κοθρούλας (84' Πρασσάς), Τσούκλης (85' Μποροδήμος), Σπυροπάλι, Αράπγολου (53' Οστίν), Χαλίλι.