Παρασκευή, 03 Ιούνιος 2016 15:13

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Δημ. Παναγιωτόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Νέα διοίκηση με πρόεδρο τον Δημ. Παναγιωτόπουλο

 

Νέα διοίκηση έβγαλε ο Μιλτιάδης την Πέμπτη στη γενική συνέλευση που έγινε στα γραφεία του συλλόγου.

Στο 9μελες συμβούλιο τα πιο πολλά πρόσωπα είναι καινούργια. Νέος πρόεδρος εξελέγη ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος είναι παλαίμαχος του Μιλτιάδη και έχει ασχοληθεί διοικητικά και στο παρελθόν με την ομάδα του Πύργου. 

Στο νέο συμβούλιο δεν βρίσκεται ο τέως πρόεδρος της ομάδας Μανώλης Κατρής, ο οποίος όμως θα είναι κοντά στον Μιλτιάδη και θα βοηθά εξωδιοικητικά.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο των "μελανόλευκων" έχει ως εξής:

Δημήτρης Παναγιωτόπουλος (πρόεδρος), Ανδρέας Σταθόπουλος (αντιπρόεδρος), Σωτήρης Ιωάννου (γραμματέας), Σωτήρης Φιλόπουλος (ταμίας), Ανδρέας Αδαμόπουλος (μέλος), Αντώνης Γεωργόπουλος (μέλος), Γιώργος Χρονόπουλος (μέλος), Μπάμπης Αυρηλιώνης (μέλος), Σωτήρης Γεωργόπουλος (μέλος).

Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Θανάσης Κανελλόπουλος, Κώστας Αχείμαστος και Κώστας Καλογερόπουλος.

Η νέα διοίκηση του Μιλτιάδη θα πραγματοποιήσει συμβούλιο τις επόμενες ημέρες και θα τεθεί επί τάπητος το θέμα του προπονητή.

Θα υπάρξει συνάντηση με τον Κώστα Λαμπρόπουλο, ο οποίος είχε επιτυχημένο έργο την φετινή σεζόν, για το ενδεχόμενο ανανέωσης. 

Να θυμίσουμε πως ο Μιλτιάδης πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν φέτος, εξασφάλισε νωρίς την παραμονή του στην Α' τοπική και μάλιστα τερμάτισε στην 9η θέση της βαθμολογίας.