Παρασκευή, 03 Ιούνιος 2016 18:59

Με βροχή η προπόνηση, 45.000 φίλαθλοι στο Αυστραλία - Ελλάδα!

Γράφτηκε από τον

Υπό βροχή προπονήθηκαν οι παίκτες της Εθνική στο "ANZ Stadium" του Σίδνεϊ και δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Περίπου 45.000 φίλαθλοι αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο. 

Mε προπόνηση στο "ANZ Σtadium" του Σίδνεϊ, όπου και θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας Αυστραλία - Ελλάδα (4/6, 13:00 ώρα Ελλάδας), ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών. Οι 22 ποδοσφαιριστές που έχει συμπεριλάβει στην αποστολή ο Μίχαελ Σκίμπε, συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση, που διεξήχθη υπό συνεχή βροχόπτωση, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στο ANZ stadium αναμένεται να βρεθούν περίπου 45.000 θεατές, πολλοί εκ των οποίων Έλληνες ομογενείς, δείχνοντας ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και δίψα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, παρά τα άσχημα αποτελέσματα της τελευταίας διετίας.

Τέλος, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ελληνόφωνο πρόγραμμα του αυστραλιανού κρατικού ραδιοφώνου SBS ενόψει του αγώνα τόνισε μεταξύ άλλων πως "είμαστε λίγο κουρασμένοι από το ταξίδι, αλλά έχουμε δουλέψει πολύ στην Αθήνα στις προπονήσεις και έχουμε μια ακόμη προπόνηση σήμερα. Πιστεύω ότι μόλις μπούμε στο γήπεδο και δούμε τον κόσμο, τους Έλληνες φιλάθλους θα τα ξεχάσουμε όλα.

Για μένα είναι η πρώτη φορά στην Αυστραλία και είμαι πολύ χαρούμενος. Όταν ρωτήθηκε για τα επόμενα βήματα της καριέρας του απάντησε: «Πέρσι έπαιζα στην Σαμπντόρια, για εφέτος δεν ξέρω ακόμη. Είμαι σε καλή κατάσταση και έχω πολλά χρόνια ακόμη καλού ποδοσφαίρου μπροστά μου".

Πηγή: sport24.gr