Πέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 18:30

Η Καλαμάτα παίρνει Γεωργακόπουλο και… ίσως τερματοφύλακα

Γράφτηκε από τον

Θετική ήταν η εικόνα της Καλαμάτας και στο χθεσινό φιλικό με την ΑΕ Σπάρτης, όπου επικράτησε με 3-1 στο Δημοτικό Στάδιο και με την εμφάνιση της κέρδισε το χειροκρότημα των φιλάθλων της.


Η ομάδα δείχνει κάποια θετικά στοιχεία στο ξεκίνημα που δημιουργούν αισιοδοξία, έστω και αν όλοι γνωρίζουν ότι είναι πολύ νωρίς για εκτιμήσεις αλλά και ότι χρειάζεται πολύ δουλειά για να παρουσιαστεί έτοιμη η "Μαύρη Θύελλα" στις επίσημες υποχρεώσεις της.
Φυσικά παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνουν κάποιες προσθήκες ακόμη στο ρόστερ. Ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος - που σκόραρε και χθές - έχει αφήσει καλές εντυπώσεις και σήμερα αναμένεται να υπογράψει. Ανοικτό παραμένει ακόμη το ενδεχόμενο απόκτησης του Σέρβου Στέφαν, ενώ το βάρος των προσπαθειών πέφτει πλέον στην ανεύρεση τερματοφύλακα. Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει αύριο, ωστόσο θα υπάρξει για λίγες μέρες ακόμη η δυνατότητα απόκτησης ενός ελεύθερο γκολκίπερ, για αυτό και οι άνθρωποι της Καλαμάτας εξακολουθούν να ρίχνουν ματιές στην αγορά και να ψάχνουν μια καλή περίπτωση τερματοφύλακα.

«Καλή εικόνα
παρά την κούραση»

Ο Νίκος Κακαλέτρης σε δηλώσεις του στο «Notosport», τόνισε πως η εικόνα της ομάδας ήταν καλή χθές, παρά την κούραση.
"Είμαστε σε μια φάση της προετοιμασίας που τα σημάδια της κούρασης είναι έντονα. Δεν αλλάξαμε το εντατικό πρόγραμμα προπόνηση που ακολουθούμε για αυτό και υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα φιλικά. Το θετικό είναι ότι τα παιδιά έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια και είχαν καλή εικόνα παρά την κούραση τους. Στα φιλικά αυτά γίνονται πολλές δοκιμές και βγαίνουν θετικά αλλά και αρνητικά συμπεράσματα".

Χωρίς φιλικό ματς
το Σαββατοκύριακο

Το Σαββατοκύριακο η Καλαμάτα δεν θα δώσει κάποιο φιλικό ματς, αφού αναβλήθηκε το προγραμματισμένο τεστ με τον Παναργειακό. Το επόμενο φιλικό θα γίνει την Τετάρτη στον Πύργο με τον Πανηλειακό ενώ το επόμενο Σαββατοκύριακο θα προγραμματιστεί  νέο τεστ με ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Καλύτερα
οι τραυματίες

Τριανταφυλλάκης και Κωνσταντόπουλος ξεκίνησαν προπονήσεις και μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στην δράση. Ο Μπελεβέτης έχει το χέρι του στο γύψο μετά την πρόσφατο επέμβαση που υποβλήθηκε και θα αργήσει λίγο ακόμη ενώ τραυματίας είναι και ο Τσιρίλο που χτύπησε στο χθεσινό φιλικό με την Σπάρτη.