Πέμπτη, 29 Αύγουστος 2013 19:53

Με Μπενφίκα, Παρί και Αντερλεχτ ο Ολυμπιακός

Γράφτηκε από τον
Με Μπενφίκα, Παρί και Αντερλεχτ ο Ολυμπιακός

Η κλήρωση των ομίλων του Champions League «χαμογέλασε» στον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές Ελλάδας κληρώθηκαν στον 3ο όμιλο μαζί με τις Μπενφίκα, Παρί Σεν Ζερμέν και Αντερλεχτ. Υπενθυμίζεται ότι η 1η αγωνιστική διεξάγεται το διήμερο 17-18 Σεπτεμβρίου.

 

Ο Ολυμπιακός μπορεί να νιώθει «τυχερός» καθώς απέφυγε τον 2ο όμιλο στον οποίο είχαν ήδη βρεθεί Ρεάλ και Γιουβέντους (κατέληξαν Γαλατάσαραϊ και Κοπεγχάγη), αλλά και τον 8ο όμιλο με Μπαρτσελόνα και Μίλαν (πήγαν, τελικά, Αγιαξ και Σέλτικ).

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν εύκολη δουλειά απέναντι στην περυσινή φιναλίστ του τελικού του Europa League, Μπενφίκα (και δευτεραθλήτρια Πορτογαλίας) και την Παρί Σεν Ζερμέν των Ιμπραϊμοβιτς και Καβάνι! Οσο για την Αντερλεχτ, δεν είναι η μεγάλη ομάδα του παρελθόντος, αλλά είναι υπολογίσιμη. Ομιλος «φωτιά» ο 8ος με Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Αγιαξ και Σέλτικ, ισορροπημένος και ο 6ος με Αρσεναλ, Μαρσέιγ, Ντόρτμουντ και Νάπολι. Ρεάλ και Γιουβέντους, όπως προείπαμε, είναι στο 2ο όμιλο με Γαλατάσαραϊ και Κοπεγχάγη.

Η κάτοχος Μπάγερν είναι στον 4ο όμιλο με ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μάντσεστερ Σίτι, Βικτόρια Πλζεν, ενώ η Τσέλσι έχει παρέα τις Σάλκε, Βασιλεία, Στεάουα Βουκουρεστίου στον 5ο όμιλο.

Τέλος, στον 7ο, δύο ομάδες της ιβηρικής χερσονήσου, Πόρτο και Ατλέτικο Μαδρίτης, μαζί με Ζενίτ και Αούστρια Βιέννης.

Πηγή· sentragoal.gr