Δευτέρα, 06 Ιούνιος 2016 13:13

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 1-1: Πήρε και την πρωτιά στον όμιλο σε ένα αδιάφορο ματς

Γράφτηκε από τον

Με ισοπαλία αποχαιρέτησε τα τοπικά πρωταθλήματα ο Τσικλητήρας Πύλου, μιας και έμεινε στο 1-1 χθες με τον Ολυμπιακό στο Γύθειο.

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι έμειναν αήττητοι στη Λακωνία και τερμάτισαν στην πρώτη θέση του 13ου ομίλου των μπαράζ ανόδου.

Ο Τσικλητήρας ξεκίνησε με ορισμένες αλλαγές στην 11αδα (Κακαλέτρης, Σίνος, Μουράτης) με τον Νίκο Κακαλέτρη που ήταν τιμωρημένος να παρακολουθεί το ματς από την κερκίδα και τον συνεργάτη του Κώστα Παλαμαρά να κοουτσάρει την ομάδα από τον πάγκο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός τερματοφύλακας Κώστας Κακαλέτρης πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.

Και τα δύο τέρματα της συνάντησης σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 60' με τον Τσάτσο και τους Λάκωνες να ισοφαρίζουν στο 73' με τον Γ. Σουκούλι.

Μόλις στο 3' ο Τσώνης έδωσε στον Γραμματικόπουλο που δεν έκανε καλό τελείωμα.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημίωρου, οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Γ. Σουκούλι σέντραρε, ο Μπίζος έκανε "τσαφ", με τον Τζανετάκο να κόβεται τελευταία στιγμή από τον Μπαστακό.

Στο 42' ο Τζανετάκος ύστερα από βαθιά μπαλιά πήγε να "κρεμάσει" τον Κακαλέτρη, όμως ο νεαρός πορτιέρο βγήκε από την εστία του και μπλόκαρε.

Σπουδαίες επεμβάσεις από Κακαλέτρη 

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός Γυθείου μπήκε πιο δυνατά και στο 49'  ο Δ. Λιγνός τροφοδότησε τον Γ. Σουκούλι που έπιασε το διαγώνιο σουτ με τον Κακαλέτρη να διώχνει με τα πόδια.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σ. Λιγνός σένταρε, η μπάλα κόντραρε στον Ανταλή και κατέληξε στο αριστερό δοκάρι… Στην εξέλιξη της φάσης ο Τζανετάκος σούταρε, όμως ο Κακαλέτρης είπε και πάλι "όχι".

Ο Τσάτσος το 0-1 στο 60'

Τελικά το σκορ άνοιξε για την ομάδα της Πύλου στο 60'… 

Ο Γραμματικόπουλος με ωραία πάσα βρήκε μέσα στην περιοχή τον Τσάτσο και εκείνος με κοντινό πλασέ έδωσε την πρωτοπορία στον Τσικλητήρα (0-1).

Ισοφάρισε ο Γ. Σουκούλι 

Η ισοφάριση για την ομάδα του Γυθείου ήρθε στο 73' όταν ο Τζανετάκος τροφοδότησε τον Γ. Σουκούλι και εκείνος με σουτ έκανε το 1-1.

Στο 80' ο Τσικλητήρας έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-2, όταν ύστερα από λάθος γύρισμα του Ρασσιά ο Διακουμής βγήκε τετ α τετ, όμως δεν έκανε καλό πλασέ και ο Μακρής απέκρουσε, με τον Γραμματικόπουλο να είναι δίπλα του αμαρκάριστος.

Η τελευταία φάση του αγώνα ήταν και πάλι για λογαριασμό των φιλοξενούμενων στο 91' με τον Χύσα να επιχειρεί ανάποδο ψαλίδι και την μπάλα να φεύγει άουτ.

Διαιτητής ήταν ο Μαρκαντωνάτος και βοηθοί οι Πήττας και Καραλής, όλοι από την Ηλεία. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ: Μακρής, Ρασσιάς, Πατσάκος, Κουτράκος, Νάκος (46' Πολιτάκος), Κάτσικας (67' Μενενάκος), Γ. Σουκούλι, 

Δ. Λιγνός, Σ. Λιγνός, Τζανετάκος, Μ. Σουκούλι.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Κακαλέτρης, Μπίζος, Μπαστακός, Μουράτης (63' λ.τρ. Χοτζάι), Σίνος, Τσώνης, Κυριαζόπουλος, Δούνιας (46' Τσάτσος), Διακουμής (82' Χύσα), Γραμματικόπουλος, Ανταλής.