Δευτέρα, 06 Ιούνιος 2016 13:59

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Δυνατό ξεκίνημα στις μεταγραφές με Πανταζή - Καραγιάννη

Γράφτηκε από τον

 

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του ο Πανθουριακός, προχωρώντας στην απόκτηση 3 έμπειρων ποδοσφαιριστών και στην ανανέωση της συνεργασίας της με έναν ακόμη.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Θουρίας απέκτησε τον 29χρονο μεσοεπιθετικό Βασίλη Πανταζή και τον 28χρονο επιθετικό Παναγιώτη Καραγιάννη, που το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου έπαιζαν στον Ηρακλή Καλαμάτας, ενώ είχαν ξεκίνησει τη σεζόν στον Εθνικό Μελιγαλά και έχουν περάσει από πολλές ομάδες.  

Επιστρέφουν Δασκαλάκης, Αντωναίος 

Τρίτη μεταγραφή είναι ένα δικό της παιδί ο 34χρονος αμυντικός Δημήτρης Αντωναίος, ο οποίος μετά από 6 χρόνια επιστρέφει στην ομάδα. Από εκεί και πέρα εσωτερική μεταγραφή θεωρείται ο 33χρονος αμυντικός μέσος Σπύρος Δασκαλάκης, ο οποίος επέστρεψε από την Αυστραλία.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το τοπίο σε ότι αφορά την στελέχωση του έμψυχου δυναμικού με τους παίκτες που αναμένεται να αποκτηθούν, αλλά και όσους πρόκειται να αποχωρήσουν.

 

Όπως επισημαίνουν από τη διοίκηση του Πανθουριακού είναι ανοικτή η πόρτα για όλα τα παιδιά που προέρχονται από την Θουρία και τη χρονιά που πέρασε αγωνίστηκαν σε άλλες ομάδες, ώστε να επιστρέψουν.