Τρίτη, 07 Ιούνιος 2016 13:15

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ψάχνει ακόμα για διοικητική λύση...

Γράφτηκε από τον

 

Ούτε η τρίτη κατά σειρά γενική συνέλευση είχε επιθυμητό αποτέλεσμα για την ομάδα της Κυπαρισσίας. Για μία ακόμα φορά δεν υπήρξε απαρτία και αποφασίστηκε να συγκροτηθεί προσωρινό 7 μελές συμβούλιο.

Ο λόγος για τους Παππά, Πανόπουλο, Φωτεινό, Αλεξόπουλο, Μπούκαλη, Θεοδωρακόπουλο και Γεωργακόπουλο, με τον Παππά να τίθεται επικεφαλής. 

Οι παραπάνω όρισαν νέο ραντεβού για γενική συνέλευση την προσεχή Κυριακή στις 9 το βράδυ στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας με σκοπό να συγκροτηθεί ισχυρό συμβούλιο και να μην οδηγεί η Κυπαρισσία στο Πρωτοδικείο. 

Να σημειωθεί ότι στη προχθεσινή γ.σ. μόλις τέσσερα άτομα από την απερχόμενη διοίκηση έδωσαν το "παρών". Ο λόγος για τους Διαμαντόπουλο, Αλεξόπουλο, Πράππα και Φωτεινό. Ο τελευταίος που ήταν και επικεφαλής στο απερχόμενο συμβούλιο έκανε το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της σεζόν και ενημέρωσε για το πως έχει η κατάσταση με το έμψυχο δυναμικό. 

Η Κυπαρισσία θα στηριχθεί στην επόμενη περίοδο σε πολλά δικά της παιδιά, ενώ πρόθεση είναι να μειωθεί το μπάτζετ κατά το ήμισυ. Κάτι που σημαίνει ότι ο ΑΟΚ δεν θα θέσει στόχο την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική, από τη στιγμή που θα έχει αντίπαλο και τη "Μαύρη Θύελλα".

Ολα αυτά βέβαια θα ξεκαθαρίσουν από τη νέα διοίκηση που θα προκύψει, αλλά με τα σημερινά δεδομένα δύσκολα θα γίνει υπέρβαση, αφού αρκετά μέλη από την προηγούμενη διοίκηση δεν επιθυμούν να συνεχίσουν.