Τετάρτη, 08 Ιούνιος 2016 11:28

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Οι πιθανοί αντίπαλοι στη Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον

 

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 28 ομάδες σε όλη την χώρα πανηγύρισαν την περασμένη Κυριακή μέσω των μπαράζ την άνοδο στη Γ' εθνική.

Ανάμεσα σε αυτές και ο Τσικλητήρας Πύλου, που είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Μεσσηνίας, μετά τον υποβιβασμό της Καλαμάτας στην Α' τοπική.

Ο Τσικλητήρας θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Γ' εθνική και ευελπιστεί ότι πέρα από τον ενθουσιασμό, θα έχει και την τύχη του πρωτάρη. 

Η νέα Γ' εθνική, αν δεν αλλάξει κάτι, θα έχει 64 ομάδες που θα χωριστούν σε 4 ομάδες με γεωγραφικά κριτήρια. Ο Τσικλητήρας θα τοποθετηθεί στον 3ο όμιλο, όπως επίσης και οι ομάδες της Αργολίδας, της Ηλείας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Αχαϊας και της Ζακύνθου.

Σε αυτόν τον όμιλο θα είναι πιθανότατα και η Εύβοια, με τη Βοιωτία, εκτός και αν γίνει η έκπληξη και μπει ξανά στον όμιλο ο Αιολικός από την ΕΠΣ Λέσβου.

Με τα σημερινά δεδομένα λοιπόν οι σίγουροι αντίπαλοι για τη Μεσσηνιακή ομάδα είναι οι Παναργειακός, Α.Ε. Ερμιονίδας (ΕΠΣ Αργολίδας), Παναρκαδικός, Δόξα Μεγαλόπολης (ΕΠΣ Αρκαδίας), Βάρδα, Δόξα Μανωλάδας, Αστέρας Αμαλιάδας (ΕΠΣ Ηλείας), Λουτράκι, Α.Ο. Ζευγολατιού (ΕΠΣ Κορινθίας), Παναχαϊκή, Αχαϊκή (ΕΠΣ Αχαίας). Οι πιθανοί αντίπαλοι είναι: Ζάκυνθος (ΕΠΣ Ζακύνθου), Χαλκίδα, Α.Ε. Ιστιαίας (ΕΠΣ Εύβοιας) και Θήβα (ΕΠΣ Βοιωτίας). Αν όμως μπει και φέτος στον 3ο όμιλο ο Αιολικός, κάτι που πάντως θα αποτελέσει έκπληξη, τότε θα πρέπει να μείνει εκτός κάποια από τις παραπάνω ομάδες ώστε να μείνουν οι 16 συνολικά ομάδες. 

Τελική εικόνα θα έχουμε στα μέσα Αυγούστου, όταν και θα οριστικοποιηθούν οι δηλώσεις συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα. Διότι δεν είναι  βέβαιοότι όλες οι ομάδες θα βρεθούν στη σέντρα του νέου πρωταθλήματος. 

Οπως και να 'χει ο Τσικλητήρας θα χρειαστεί να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της κατηγορίας, έχοντας αντιπάλους σπουδαίες ομάδες, όπως η Παναχαϊκή και ο Παναργειακός. 

Αντίο με.. γκολφ

Μια ονειρεμένη σεζόν φθάνει σήμερα στο τέλος της για τους νταμπλούχους Μεσσηνίας, μιας και οι προπονήσεις ολοκληρώθηκαν και ήρθε η ώρα για χαλάρωση. Ο Τσικλητήρας θα κλείσει μάλιστα τη σεζόν με γκολφ, μιας και σήμερα το απόγευμα θα βρεθεί στα γήπεδα γκολφ της Costa Navarino, έπειτα από σχετική πρόσκληση. Ο Νίκος Κακαλέτρης και οι παίκτες του, αλλά και οι παράγοντες θα δοκιμάσουν τις ικανότητες στο γκολφ, ξεκινώντας ουσιαστικά τις διακοπές, 

Οι σίγουροι για τον 3ο όμιλο

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Τσικλητήρας Πύλου

ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ: Παναργειακός, ΑΕ Ερμιονίδας

ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: Παναρκαδικός, Δόξα Μεγαλόπολης

ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ: ΠΑΟ Βάρδας, Δόξα Μανωλάδας, Αστέρας Αμαλιάδας 

ΕΠΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: ΠΑΟ Λουτράκι, ΑΟ Ζευγολατιού.

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Παναχαϊκή, Αχαϊκή.

Οι πιθανοί για τον 3ο όμιλο

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ζάκυνθος

ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ: Χαλκίδα, ΑΕ Ιστιαίας

ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ: Θήβα

Η ομάδα... έκπληξη

 

ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ: Αιολικός