Παρασκευή, 10 Ιούνιος 2016 13:47

Τουρνουά ακαδημιών διοργανώνει ο Τσικλητήρας Πύλου την Κυριακή

Γράφτηκε από τον

 

Το "Καλοκαιρινό Τουρνουά Ολυμπιονίκη Κ. Τσικλητήρα Πύλου" είναι γεγονός.

Η ομάδα της Πύλου θα διοργανώσει την προσεχή Κυριακή 12 Ιουνίου τουρνουά ακαδημιών με τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες. Η πρώτη με παιδιά που είναι γεννημένα τα έτη 2007-2008, η δεύτερη με παιδιά που είναι γεννημένα τα έτη 2005-2006, η τρίτη με παιδιά που είναι γεννημένα τα έτη 2003-2004 και η τέταρτη με παιδιά που είναι γεννημένα τα έτη 2001-2002, σε μια ακόμα  ημέρα γεμάτη ποδόσφαιρο στην Πύλο.

Θα συμμετέχουν οι Τσικλητήρας Πύλου, Πάμισος, Πατίστα και Αίαντας από την Μεσσηνία ενώ θα φιλοξενηθούν ακόμη οι ομάδες από τον Πύργο του Αίολου καθώς και η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς στον Πύργο.

Θυμίζουμε ότι τον Απρίλιο ο Τσικλητήρας είχε διοργανώσει με επιτυχία το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών της Πελοποννήσου, το "PYLOS I.S.T." και είχε εισπράξει ιδιαίτερα θετικά σχόλια.

Τον Ιούλιο στην Σουηδία!

Από εκεί και πέρα, όπως έχουμε ξαναγράψει, τον Ιούλιο η ακαδημία του Τσικλητήρα και συγκεκριμένα η ομάδα Κ15 θα ταξιδέψει στην Σουηδία όπου θα συμμετέχει σε μεγάλο διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί από τις 9 έως τις 16 Ιουλίου.