Παρασκευή, 30 Αύγουστος 2013 20:19

Αποκλειστικό: Στον "αέρα" οι ξένοι του Μεσσηνιακού!

Γράφτηκε από τον

Παρελθόν πριν καν προλάβουν να αγωνιστούν σε επίσημο ματς θα αποτελέσουν οι Μέλο και Περέιρα. Οι δύο Βραζιλιάνοι που ήρθαν αυτό το καλοκαίρι στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη Γ' εθνική!

Διότι για να εκδοθούν τα δελτία τους θα πρέπει να έχουν όλα τα δικαιολογητικά (διαβατήριο, άδεια παραμονής κ.α) με δεδομένο ότι ο Μ.Γ.Σ. είναι ερασιτεχνικό σωματείο. Αν δεν αλλάξει λοιπόν κάτι, τότε δεν θα μπορέσουν να πάρουν άδεια παραμονής στη χώρα και κατ' επέκταση θα φύγουν άπραγοι από την Καλαμάτα.
Αντίθετα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Μαουρίσιο Βιτάλι που επίσης έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους "πράσινους". Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αγωνίζεται ως κοινοτικός (ιταλικό διαβατήριο) και θα ενισχύσει την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.
Ετσι οι ιθύνοντες αναζητούν τους αντικαταστάτες των Μέλο και Περέιρα στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, αφού είναι αναγκαία η ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.
Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Μεσσηνιακός θα μεταβεί την Κυριακή στο Ναύπλιο για να αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Πανναυπλιακό (6 μ.μ.). Μια ομάδα που θα βρει στο δρόμο του και στο πρωτάθλημα και το τεστ προσφέρεται για συμπεράσματα. Γι' αυτό και ο Δ. Τσάκωνας θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.