Δευτέρα, 13 Ιούνιος 2016 18:14

Σαρώνει στις μεταγραφές ο Πανηλειακός

Γράφτηκε από τον
Σαρώνει στις μεταγραφές ο Πανηλειακός

Η ιστορική και λαοφιλής ομάδα του Πανηλειακού, ξεκινώντας φέτος κυριολεκτικά από το μηδέν, έχει σαν στόχο όχι μόνο τη κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και την άνοδο στη Γ’ Εθνική μέσω των μπαράζ του Μαΐου.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως μέχρι τώρα έχει πραγματοποιήσει ιδιαίτερα ηχηρές μεταγραφές με παίκτες από Γ’ Εθνική έτσι ώστε να κάνουν τη διαφορά.

Στόχος της νέας διοίκησης της Πυργιώτικης ομάδας είναι ο Πανηλειακός να είναι περαστικός από το τοπικό. Να υπενθυμίσουμε πως πέρσι η ομάδα έγραψε μαύρη σελίδα στην ιστορία της αφού δε κατέβηκε να αγωνιστεί στο Α’ Τοπικό Ηλείας.

Πριν από λίγο καιρό μια ομάδα επιχειρηματιών από τον Πύργο ανέλαβε τον ιστορικό σύλλογο,και ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής είναι άκρως θετικά. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα είναι ο Φώτης Σκοζάι ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στη Δόξα Νέας Μανωλάδας και παλιότερα στον Π.Α.Ο Βάρδας και Ζακυνθιακό.

Επίσης από τη Μανωλάδα έγιναν ακόμα δυο σπουδαίες μεταγραφές του Σάκη Τσουκαλά και του Γιάννη Σωτηρόπολου.

Στους ερυθρόλευκους υπέγραψαν ο γνωστός σέντερ φορ Παναγιώτης Μπρής, ο επίσης επιθετικός Κώστας Βλαχόπουλος, ο Πυργιώτης μέσος Φώτης Παναγόπουλος από τη Κυπαρισσία (φωτό), καθώς και οι τερματοφύλακες Γιάννης Καπετανάκης από Κυπαρισσία, Π.Α.Ο Βάρδας και Σάκης Θεοδωρακόπουλος από Αλφειό Επιταλίου.

Ενδιαφέρον επίσης υπάρχει και για την απόκτηση του Λεωνίδα Αγγελόπουλου που φέτος έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Αχαϊκής, βοηθώντας τα μέγιστα για την άνοδο.

Την τεχνική ηγεσία έχει αναλάβει ο Σπύρος Αντωνόπουλος, που φέτος ήταν στο πάγκο της Μανωλάδας, με συνεργάτη του τον παλιό παίκτη Φώντα Μοσχογιάνη.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στα τέλη Ιουλίου ενώ η διοίκηση προχωράει ήδη και σε εργασίες καλλωπισμού του Δημοτικού Σταδίου Πύργου.

Πηγή: thematch.gr