Πέμπτη, 16 Ιούνιος 2016 19:31

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με Μάνα - Χατζηαγγελή στην Α' τοπική

Γράφτηκε από τον

Δύο παλαίμαχοι παίκτες της "Μαύρης Θύελλας" είναι οι εκλεκτοί του Σταύρου Παπαδόπουλου για τον πάγκο.

Ο λόγος για τον Ελβιο Μάνα και τον Τάσο Χατζηαγγελή, οι οποίοι συμφώνησαν χθες το απόγευμα με το χρηματοδότη της Καλαμάτας και καλούνται να την οδηγήσουν στην επιστροφή της στη Γ' εθνική.

Γυμναστής ο Κατσούλης 

Στο τιμ θα βρίσκεται και ο γυμναστής Γιώργος Κατσούλης. 

Ο Σταύρος Παπαδόπουλος αποφάσισε τελικά να πορευτεί με τεχνικό δίδυμο η Καλαμάτα στην Α' τοπική, παρότι είχε επαφές με το Μάκη Κατσαβάκη, αλλά και άλλους τεχνικούς εκτός Μεσσηνίας. Η πρόθεση της ΕΠΟ να καταργηθούν τα μπαράζ και να ανεβαίνουν απευθείας οι πρωταθλητές, ήταν ένας από τους λόγους που έπαιξαν ρόλο σε αυτή την απόφαση.  Η Καλαμάτα με τις μεταγραφές που θα γίνουν, δεν θα έχει πρόβλημα, όπως εκτιμούν στην ομάδα, να πάρει το πρωτάθλημα και κατ' επέκταση το εισιτήριο για τη Γ' εθνική και έτσι κρίθηκε σκόπιμο να μην γίνει η υπέρβαση (και στο οικονομικό σκέλος) με προπονητή από επαγγελματικές κατηγορίες. 

Ο κ. Παπαδόπουλος έχει δείξει άλλωστε αρκετές φορές στο παρελθόν ότι προτιμά τη μεσσηνιακή αγορά, κάτι που θα συμβεί και στις μεταγραφές.

Ηδη ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Τσάκωνας έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με πολλούς πρωτοκλασάτους Μεσσήνιους παίκτες, που θα ανακοινωθούν μετά τη γενική συνέλευση, η οποία θα γίνει ως γνωστόν στις 22 Ιουνίου.