Δευτέρα, 02 Σεπτέμβριος 2013 20:13

Ανεβαίνει επίπεδο η "Μαύρη Θύελλα" με τον Χρήστο Καλαντζή, ο οποίος έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση

Γράφτηκε από τον

Η επιστροφή του Χρήστου Καλαντζή μετά από 8 χρόνια στην "Μαύρη Θύελλα" σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις της ομάδας αλλά και των φιλάθλων της.
Και δικαιολογημένα βέβαια, καθώς πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή επιπέδου Σούπερ Λίγκας, ο οποίος μόλις λίγους μήνες πριν συμμετείχε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, φορώντας την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.


Η έλευση του λοιπόν ανεβάζει επίπεδο όλη την "Μαύρη Θύελλα", στις τάξεις της οποίας βλέπουν πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία την συνέχεια…
Ο 31χρονος επιθετικός παρουσιάστηκε σήμερα το απόγευμα στους παίκτες από τον Νικήτα Παπανικολόπουλο και στην συνέχεια έκανε την πρώτη του προπόνηση με την "Μαύρη Θύελλα".
Η μεταγραφή του Καλαντζή μάλιστα σε συνδυασμό με την σημερινή κλήρωση και το βατό πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος (ξεκίνημα με δύο εντός και 4 στα 6 πρώτα ματς εντός έδρας) αυξάνουν πια τις προσδοκίες στην "Μαύρη Θύελλα", η οποία θα ξεκινήσει το φετινό μαραθώνιο ως ένα από τα φαβορί για τις πρώτες θέσεις.
Να σημειωθεί πως στο "μελανόλευκο" στρατόπεδο εξακολουθούν να ελπίζουν και για επιστροφή του Αρι Γαλανόπουλου, αν και η περίπτωση του έχει αρκετές δυσκολίες.

Η φοβερή σεζόν στην "Μαύρη Θύελλα"
και η πορεία του στην Σούπερ Λίγκα

Οσον αφορά τον Καλαντζή ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην "Μαύρη Θύελλα". Η καλύτερη του χρονιά ήταν τη σεζόν 2004-2005 όταν η Καλαμάτα με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο διεκδίκησε μέχρι ένα σημείο την άνοδο από την Β' στην Α' εθνική. Ο Καλαντζής εκείνη τη χρονιά ήταν εξαιρετικός και είχε οδηγήσει επιθετικά την ομάδα πετυχαίνοντας 13 γκολ στο πρωτάθλημα. Οι εμφανίσεις του εκείνη τη χρονιά του άνοιξαν το δρόμο για τα σαλόνια της Σούπερ Λίγκα, όπου στην συνέχεια έπαιξε σε Λάρισα, Ατρόμητο, Κέρκυρα και Αστέρα Τρίπολης.