Δευτέρα, 02 Σεπτέμβριος 2013 20:26

"Δεν είναι ότι καλύτερο", λέει ο Τσάκωνας για την κλήρωση του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον



Από το Μεσολόγγι θα ξεκινήσει το φετινό ταξίδι του Μεσσηνιακού στη Γ' εθνική. Οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν στην πρεμιέρα εκτός έδρας την ομώνυμη ομάδα, ενώ την δεύτερη αγωνιστική θα παίξουν εκ νέου εκτός με τον Πανναυπλιακό.
Το αξιοσημείωτο ότι στις πρώτες έξι στροφές του πρωταθλήματος ο Μ.Γ.Σ. θα δώσει μόνο δύο ματς στην Καλαμάτα και το ένα με τη "Μαύρη Θύελλα"  (με Σαγέικα το δεύτερο). Ο Δημήτρης Τσάκωνας σχολιάζοντας στο "Ν" την χθεσινή κλήρωση είπε ότι: "Δεν και ότι καλύτερο να παίζουμε δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια στο ξεκίνημα. Δεν σημαίνει όμως κάτι η κλήρωση, αφού θα παίξουμε με όλες τις ομάδες. Θα κοιτάξουμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες και πιστεύω ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε θετικά", καταλήγει ο προπονητής του Μεσσηνιακού.
Οσον αφορά το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης μετά την φυγή των Περέιρα και Μέλο, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ο κ. Τσάκωνας είπε: "Εχουμε πάρει πολλά ελπιδοφόρα παιδιά με σκοπό να παίξουν. Το ρόστερ έχει κλείσει, αλλά εάν προκύψει κάτι εξαιρετικό δεν θα πούμε όχι".
Αγωνιστικά, ο Μεσσηνιακός θα δώσει αύριο ένα ακόμα φιλικό ματς στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την πρεμιέρα της Γ' εθνικής (22 Σεπτεμβρίου). Οι καλαματιανοί θα υποδεχτούν στις 6 το απόγευμα τη Σπάρτη, με την οποία είχαν αναμετρηθεί πρόσφατα στη Λακωνία, παίρνοντας τη νίκη με 2-1.